ben 3 hafta önce bir dizüstü aldım..ACER5572 modeli merak ettiğim şu bu cihazın önünde bluetooth tuşu var ama içinde adı her neyse o parça yok... no bluetooth yani o kadar aradım bu içine takacağım parçanın ne olduğunu yada nerede satıldığını bulamadım..bilen varsa çok sevinirim..'USB DONGLE değil'...
abi acerler genelde hep aynı kasayı kullandığı için bazı modellerinde bluetooth vardır.ama senin 5572 de yok yani o tuş orda süs görevi görüyor. içine takabileceğin parçayıda bulacağını sanmıyorum. sen en iyisi 12 ytlye bi tane al usbden çalıştır. bu soru daha önce 5101 topiğindede konuşulmuştu
nasıl iş bu madem koymayacakmış o düğmeyide koymasınlar yada en azında yerini bıraksınlar biz takalım bunun tasarımcısının a.q lazım gercekten dün merak ettim açtım içini yer yok ama bi parça dikkatimi çekti o olmasın sakın ve birde üç tırnaklı bi soket var ama boş o nedir
kasanın içinde yeri vardır..servise gidip taktırabilirsin.10-15 ytl yi geçmez diye biliyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme