arkadaşla,amd 2,6 işlemcim var ama sistem özelliklerinde 2,31 ghz olarak görüyor. nasıl düzeltebilirim çok fazla anlamıyorum açıklayıcı bi şekilde tarif edermisiniz. Ayrıca bi derdim daha var,adsl kullanıyorum internete ilk bağlangığımda bilgisayar bi süre kilitleniyo hiçbi işlem yapamıyorum ctrl+alt+del ide kabul etmiyo 1 2 dakika sonra bikaçkere ctrl+alt+del yapınca düzeliyor ve bisürü görev yöneticisi çıkıyor. üstadlardan yardım lütfen . modem aztech 206u usb-zone labs security kullanıyorum bununla ilgili bi problem olabilirmi. şimdiden teşekkürler.
AMD işlemcilerde üzerinde yazan hızlar işlemcinin çalışma frekansını göstermez. Elindeki işlemci de 2.6 yazması 2,6GHz de çalışıyor anlamına gelmez. Mesala ben 3000+ kullanıyorum ama çalışma frekansı 2000MHz
bende amd 2500 var 2200 de çalışıyo
elindeki amd 2.6 diil 2600+ bu biiir amd 2600+ 2.13ghz de çalışır herşey normal
internetine ise sorunu anlamadım yanıt veremicem ama sen bi adsl modemi çıkar bilgisayarı internetsiz aç yine aynı şey oluyor mu ???
Evet doğru AMD 2500'ler de 1833 mhzdir. Demek ki 2600 ler de 2.13 Ghz imiş. Yani durum normal. Skinny isimli arkadaş gerekli açıklamayı yapmış. Teşekkürler.