bi oyun oynayalım dedik yükledik ağbi.ama çalışmıyor bu uyarıyı veriyor.yani ne demek istiyor bu meret.
İlaç vermen lazım.
Kısaca google a nfsu C**ck yaz çektiğin dosyayı ne yapacağını biliyorsundur zaten..
quote:
Orjinalden alıntı: bonobopanzer
İlaç vermen lazım.
Kısaca google a nfsu C**ck yaz çektiğin dosyayı ne yapacağını biliyorsundur zaten..
kanka ben uzaydan geldim desem.hiç anlamıyorum desem.sadece canım araba yarışı oynamak istedi.4 yıldır bi kutunun içinde manasız bir şekilde duran oyunu yükledim desem.bana yardımcı olur musun?
canım acayip araba yarışı oynamak istiyo.bi el at hacı.
oyunu 2 cd halinde yükledin muhtemelen cd lerin içine gir bak büyük ihtimal 2.cd dedir crack adında bi dosya vardır o dosyayı aç içindekini kopyala oyunun simgesine gel sağ tık yap özellikler de ordan hedef bula tıkla kopyaladığın dosyayı içine yapıştır tamamdır. eğer cd de crack dosyayı yoksa internetten indir öle yap
nie böle yapıyosunuz? nie bana yardımcı olmuyosunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: azizst
nie böle yapıyosunuz? nie bana yardımcı olmuyosunuz?
yardımcı oldum ya
ya bu oyun tarihi eser galiba.bulamıyorum crack midir nedir onu.
quote:
cd nin içine baktın mı? yoksa internetten ara
quote:
Orjinalden alıntı: taarruzZ
quote:
yarım saattir arıyorum ama yok.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: taarruzZ
quote:
yarım saattir arıyorum ama yok.
ben google girdim hemen buldum bu sitede crack paylaşımı yasak sen google need for speed underground c***k yaz ilk sayfada çıkanlarda var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme