Şimdi Ara

Bi yorum yapmadan geçmeyin :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce full str bow açmayı planlıyorum ya da 11str:int1 hybrid... Pvp fazla yapmam ama ctf leri hiç kaçırmam çoğunlukla mob ve job takılırım tek başıma da giant keserken küçük mahluklar tarafından ölmeyi sevmem ondan eu düşünmüyorum ve cin ırkında başka char tavsiyeriniz varsa yorumlara açığım. Uzaktan vurmayı severim ondan glaive ya da blade istemiyorum fire wall ve cold wall kullanmayı çok severin snowshield da kremamdr. Ctf de fire wall a sap gibi koridor da durup wizz kesmeyi severim ama lifesz bir wizz in bana tek atmasna gıcık olurum, drug lara para harcamayı sevmem bi anda ışınlanark kaçmayı da severim ondan aklımdan geçen yapılandırma şu:
    Full str bow fire pach max cold 80 light 52 [mastery ne kadar olursa] bu yapılandırmanın bana en uygun yapılandırma olduğunu düşünüyorum sizin yorumlarınız neler?

• Oyle bır car dusunuyosan secımın cok dogru chn bow +lıyt+ fıre ol bence ayrıca wızler hakkında duusnduklerın yanlıs saglam bır wıze geldın mı clerıc wız e yatırman bıraz zor ustunde nova elınde nova varsa o ıyıce zor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcEMıLK
    Oyle bır car dusunuyosan secımın cok dogru chn bow +lıyt+ fıre ol bence ayrıca wızler hakkında duusnduklerın yanlıs saglam bır wıze geldın mı clerıc wız e yatırman bıraz zor ustunde nova elınde nova varsa o ıyıce zor :D

Onun clerc buffları bitene kadar fire wall a 45 sn gecnrm :D eu charlar warrior lar hariç dierleri tek basına pt ya da giant kesemio ondan wizz e çok küfür ettm zamanında str olan blade le bile tek wurusta alıodum wizz leri bow la rahad alrm die düşünüyorum fire wall a ya da ilk wuran olarak..
  • Clerıc bufları sılınıseye kadar o wız senı yıkar saglamsa sen rahat ol ^^
  • yanlışın var. tüm eu charlar tek başlarına giant keserler.sadece nereye solo bota salacagını bilmek.ama eu nun dogasında yok soloya salmak. pt ile kasacaksın daha fazla ex alacaksın hızlı level atlayacaksın.bi an önce 110 olacaksın.bende rogue cleric var heryerde bota salabiliyorum ölmüyoda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.