Şimdi Ara

Bİ ZAHMET HERKES CİHAZININ MARKASINI YAZABİLİRMİ....! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
65.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 vestel 4000 fta
  • NEXTT
  • Next 8000 XCam
  • 2 ves. 840 cı
  • GOLDMASTER 9400 VCI
  • next
  • inca cı, vestel 5000x cı
  • telefunken çift kart girişli...
  • 11300 cı
  • Sigma Dijital Tv Kartı. --- (Öncekiler SS2 - Skyvision) -- Şimdilik diyebileceğim tek şey, Tuner çekişi diğerlerinden daha iyi. Daha yeni tanıştık. Meyvelerini aldıkça paylaşırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavitesbih

telefunken çift kart girişli...

telefunken cihaz hiç duymadıydım h
  • DRAKE...2010 yilina kadar bircok XXX kanallari yasal olarak acik.ayrica Multivisionlar acik herhangi bir sifre degisikliginde alet kendinden yukluyor.BASKA BIR ARZUNUZ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemnaz

DRAKE...2010 yilina kadar bircok XXX kanallari yasal olarak acik.ayrica Multivisionlar acik herhangi bir sifre degisikliginde alet kendinden yukluyor.BASKA BIR ARZUNUZ????

dediklerini yapıyosa güzel cihaz ama yasal olduğunu sanmıyorum nası yasal olabilirki o kanallarla anlaşmamı yapmış hikaye hepsi gibi korsan yayın belliki
  • sky çakılı modülü vardır, ozaman seyreder fullxleri 2010a kadar yasal olarak
  • sunny 7011 dcı
  • yasl yasalwww.merihvideo.com.tr
    quote:

Orjinalden alıntı: ata_1

quote:

Orjinalden alıntı: cemnaz

DRAKE...2010 yilina kadar bircok XXX kanallari yasal olarak acik.ayrica Multivisionlar acik herhangi bir sifre degisikliginde alet kendinden yukluyor.BASKA BIR ARZUNUZ????

dediklerini yapıyosa güzel cihaz ama yasal olduğunu sanmıyorum nası yasal olabilirki o kanallarla anlaşmamı yapmış hikaye hepsi gibi korsan yayın belliki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnaz -- 6 Ağustos 2005, 1:43:41 >

• Westell 5000 X CI
    (Sanatçı imzasını eserin orta yerine atmış)
  • trident fta 4500
  • Next 2000 X CI Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrew -- 9 Ağustos 2005, 11:16:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.