SAMSUNG DSB-A 200 C Süper bir cihaz . Cihazın Babası ama birtek EMU' su yok. Birde EMUsu bulursam Ozaman üsrüne Cihaz Tanımam.Kendi modelinde olanlarla . Sizlerede TEŞEKÜRLER Böyle Bir anket yaptığınız için. Çalışmalarınızda BAŞARILAR Dilerim
NETA TROYA
Echostar U800
İyi de şimdi bu topic o mu iyi bu mu iyi diyen arkadaşlara yol göstermek için açılmıştı ama neredeyse herkes farklı bir cihaz adı söylüyor. Ne işe yarayacak bu şimdi. Ayrıca hala hangi cihazı almalıyım diye açılan topicler var.
Dreambox 7000s
NEXT YE8000-XCAM
Sansui SC6000.Aleti aldığım gibi cıscıplak.Birisi yol göstersin yaw..Nba Discovery NTV(Maçlarda) nasıl izlerim ve bunun maliyeti ne kadardır..
Cihazına biss yazılımı yüklet. Fiyatı: 15 YTL.
quote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
İyi de şimdi bu topic o mu iyi bu mu iyi diyen arkadaşlara yol göstermek için açılmıştı ama neredeyse herkes farklı bir cihaz adı söylüyor. Ne işe yarayacak bu şimdi. Ayrıca hala hangi cihazı almalıyım diye açılan topicler var.
ama ozan baksana biraz incele topıcı baştan next ve sunny marka çoğunlukta gibi geldi bana cihaz almak isteyen arkadaşlarda burayı inceleyip cihaz sahiplerine özel mesajda atabilir aslında ama biraz oturup zaman ayırmaları şart bence güzel gidiyo yani
Sence iyi gidiyorsa sorun değil ben çok incelemiyorum nasıl olsa receiver almayacağım.
next ye-2005cl
quote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
Sence iyi gidiyorsa sorun değil ben çok incelemiyorum nasıl olsa receiver almayacağım.
Hayırdır reciver lara şahsi bir gıcıklığınmı var...