Şimdi Ara

Bİ ZAHMET HERKES CİHAZININ MARKASINI YAZABİLİRMİ....! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
690
Cevap
0
Favori
65.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: piling2

MERHABA ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES OKUSUN!
    BEN REDLİNE 13500 XX TURBO MODELİ CİHAZ KULLANIYORUM. ÇOK HARİKA ÖZELLİKLERİ VAR. YAZILIMLARI, VERSİYONLARI FİRMA UYDUDAN GÖDERİYOR...POLSAT,SECA2- TPS,CABO, ABSAT OK. 150 NİN ÜZERİNDE ŞİFRELİ KANAL SEYREDİYORUM. AYRICA CİHAZIMA CEP TLF!NUNDAN MESAJ ATABİLİYORUM. İNTERNETTEN MAİL VE FOTOĞRAF GÖNDEREBİLİYORUM. BİLGİSAYARLA BAĞLANTI YAPIP ŞİFRESİZ YAYINLARI KAYDEDEBİLİYORUM. AYRICA FULL-X LER 2010'A KADAR BEDAVA( SKY MODÜL ÇAKILI) BİR DE DİJİTAL YAYINDAN SONRAKİ MPEG4 FORMATLI AYINLARI DA ALABİLECEK. AYRICA CİHAZ FRANSIZ YAPIMI... VARMI BUNDAN ÖTESİ.....HERKESE SAYGILAR...
    ( BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK KURALLARA AYKIRI BİLİYORUM TEK AMACIM ARKADAŞLARIN DİKKATİNİ ÇEKEBİLMEK)

şakamı bu...?

• next 7600 okadar uğraşıyorum bi türlü bozulmuyor
  • ARKADASLAR BEN SANSIU ALACAM NEDERSINIZ.
  • vestel 3001 ci
  • inca dvb
  • sunny 7010 dci
  • valla yazsam mı yzmasam mı bilemiyom ama bende kabak vestel var (ama benimki lig TV gösteriryo hemide yasal olarak)
  • sunny at-7011 dci
  • sansui berbat
  • YU-MA-TU 8500 CI - SKY STAR2
  • Arkadaşlar ben uydu almayı düşünüyorum da bna gold master ın hangi modelini öneririsiniz
  • g.master düşünüyosan 11400 yada 7400 derim ben bende 7400 var harika
  • beyler bu Atlanta 345 CXCI nasıldır, bilen ve tavsiye edebilecek olan var mı?. Bir tandıktan ötürü bunun alınması yüksek ihtimal, fiyat olarak 125$ dendi..
    Kullanan varsa bi fikrini belirtirse sevinirim..

Ayrıca, kanal geçiş süresinin kısa olması öncelikli olmak kaydıylan, 150$ civarına farklı marka tavsiyelerine (ss2 oldugundan modül olayının pek abartılısıda şart deil) de kapalı deilim hani :)
  • Skystar 2.6C , Next 8000 XCAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_O_L_O

Arkadaşlar bi anket yapalım ya kim hangi cihazı kullanıyo yazsın
    Bu arada o cihazmı ii bu cihazmı ii diye soran arkadaşlarada yol göstermiş oluruz ne dersiniz ?
    tabi umarım reklama giriyo diye engellenmez bu anket

BENİMKİ G.MASTER SAT 7400 CIM

benimde 7400 cım de bi şey anlamadım
    bazılarında sonunda 1mb bazılarında 2 mb var ne anlama geliyo anlamadım?
    bi de 7400 cım için nasıl yükleme yaparım .
    Thanks.
  • Next 8000 Xcam Plus
  • Aciko AC 3222
  • next 8000 plus
  • deniz o bahsettiğin 1mb ve 2mb ibareleri cihazın belleği yani hafıza.
    sen önce kendi cihazının kaç mb olduğunu öğren ondan sonra yazılım at,tabi kendin yapıcaksan uydu sistemleri ile ilgilenen yerlere yaptırcaksan hiç kafanı yorma onlar gerekeni yapar
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_O_L_O -- 2 Mart 2005, 12:36:23 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.