Şimdi Ara

Bianchi ULTİMATE Çift Amartisörlü Full Shimano DEORE ..::SATILMIŞTIR SİLİNEBİLİR::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şanlıurfa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Sahibinden Bianchi ULTİMATE Çift Amartisörlü Full Shimano DEORE PROFESYÖNEL DAĞ BİSİKLETİ

..::SATILMIŞTIR SİLİNEBİLİR::..

Kadro : Alüminyum 6066 Amortisörlü / Entegre Maşa Yatak
    Maşa : ROCK SHOX 26 DART-1 SİYAH 100mm
    Jant : WUELTA TEKER SETİ 26"MTB ZEROLITE BIANCHI, GÖBEK SH475
    Vites : SHIMANO DEORE 27 VİTES
    Fren : ÖN - ARKA: MEKANİK DİSK "SHIMANO" BRM 415

ŞEHİR DIŞI İÇİN PTT KARGO İLE KAPIDA ÖDEMELİ OLARAK KARGO VS. HER ŞEY DAHİL SADECE 650 TL.
    ŞANLIURFA DAN ELDEN ALMAK İSTEYENLER İÇİN 550 TL.
    KREDİ KARTINA TAKSİTLE ALMAK İSTİYENLER İÇİN 590 TL. YE SANALPAZAR.COM DA İLAN AÇABİLİRİM.

Şuanda üzerindeki Deore sistem dahi 550tl. değerinde başkada bişey demiyorum.
    Çok güzel Çift amartisörlü bir bisiklet

Üzerinde Shimano Deore 27 Vites sistemi vardır

Frenler disk Frendir ve balata durumu kullanıma göre değişir ama ortalama olarak 2 sezon daha götürür sonrasında balata değişimi gerekir

lastikler Maxxis lastiklerdir ve durumu iiyidir kabak vs. değildir.

Amartisörü Rock Shok Dart One serisidir ki Rock Shok amartisörler arasında Özel seri olanlardandır.

Bisikletimi çok seviyorum ama maddi sebeblerden ötürü ,abimin veya benim bisikletimi satıyoruz ilk hangisi giderse diğeri satıştan çekilecek.

her iki bisiklette 4,5 senedir bizdeler ve toplamda 100km. yol ancak yapmışlardır bisikletlerin 2. sahibiyiz.

Şuanda Full bakımları yapılmış olup tamamiyle hazır durumdadır.

Bianchi ULTİMATE Çift Amartisörlü Full Shimano DEORE ..::SATILMIŞTIR SİLİNEBİLİR::..

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abkasi -- 7 Temmuz 2014; 2:42:01 >

• off be hocam daha yeni sedano 711 aldım bi hafta önce koysan olmazmıydı
  • warlock69 W kullanıcısına yanıt
    Mrb lar sedona çok güzel bir bisiklettir iiyi günlerde kullanmanızı dilerim, bisikletim 2 haftadan fazladır ilanda denk gelmemişsinizdir :)
  • enduro motorlar gibi ortaya koymuşlar amartisörü
  • ATOM ANT kullanıcısına yanıt
    aynen fakat faklı bir bisiklet ve özel seri :)
  • arkadaki amortisör kilitleniyormu yoksa bağımsızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mharman21

arkadaki amortisör kilitleniyormu yoksa bağımsızmı

full kitlenmiyor yani sertliğini ayarlayabiliyorsunuz ama tamamen kapatılması mümkün değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 kiloluk kişiyi taşır mı bu bisiklet ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0971

100 kiloluk kişiyi taşır mı bu bisiklet ?

şahsen 75 kiloyum ve çok rahatlıkla kullanabiliyorum, daha önceden bianchi dakar bisikletim vardı tek amartisörlü 90 kiloluk insanlar dahi sörebiliyodu hiç bir sıkıntı yaşamadan.
    tahminimcede bisikletden yana sıkıntı olmaz kullanıcı ya bağlı bir şey diyebilirim.
  • hocam 2 bisikletmi 650

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seternallovet

hocam 2 bisikletmi 650

tek bitanesi için fiyat
    ikisi için olsa bisikletçiler beklermiydi hocam,şuanda dahi bisikletçilere gitsem 2 sinin toplamına bu fiyatta yüksek alırım :)
  • hocam benm pek bilgim yok eğer 650 olsaydı alır binerdim nişanlımla :D ben anlamam teknikten :) al-bin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seternallovet

hocam benm pek bilgim yok eğer 650 olsaydı alır binerdim nişanlımla :D ben anlamam teknikten :) al-bin :)

Estrafullah hocam teklif teklif tir benim için isterseniz 1 lira verin isterseniz 1000 lira benim için sorun değil, teklifiniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.