Şimdi Ara

Bıçaklanmak, Vurulmak, Araba Çarpması Nasıl Bir Histir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
33.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moruk bana araba çarptı bir şey olmuyor yada bende bir şey var geçende kolum kırıldı okulda kendim kalktım hocanın yanına yürüdüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benm avucum keslmisti kesilmede basta bir aci oluyor sonradan hissetmiyosn aciyi.siril siril kan akiyo sonra.
    Bi kerede araba 20den carpmisti park yernde duruyom geldi bacagima carpti 20olmasina ragmen ayak kemiklerim baya sizlamsti tavsiye etmem

• Güncel bölümünde gun'un açtığı bir konu vardi bu tarz olaylar öncesi zamanin yavasladigi ile ilgili. sana öyle geliyordur ya da başka bir şey.

benim en çok merak ettiğim olay ise ölürken bi acı duyuluyor mu ( ruh bedenden çıkma mevzusundan dolayi ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabliato -- 24 Ağustos 2014; 9:58:43 >
  • Maşallah forumun yarısı silahlı çatışmaya girmiş. Çelik yelek felan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 24 Ağustos 2014; 10:01:56 >
  • Ufakken karşıdan karşıya koşarak geçeyim demiştim. Hesaplamalarıma göre Golf 3 arabası durmasaydı geçecektim. O durunca arabaya şaka bir yana bildiğiniz kafa attım hızımı almıştım ve duramamıştım araba aniden durunca. Sadece başım ağrımıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha tokat ve yumruk yemedim

• Bıçaklanmak ve Araba çarpmasını yaşadım.Hangisini tercih edersin dersen araba çarpmasını tercih ederim

*Bıçağı ilk yediğimde hafif bir yanma hissettim,tarifi tuhaf bir histi,pek bir şey hissetmiyorsun ilk başlarda,aradan bir kaç dakika geçtiğinde kanın bacağımdan aşağı akıntısını hissettikten sonra bıçaklandığımı anladığımda ani bir acı hissettim,yani bıçaklandığımı bilene kadar çok bir acım yoktu,anladığın vakit acıyı hissediyorsun,korkuya kapılıyorsun.Benimki çok ağır bir bıçaklanma olmadığından sağlık ocağında dikiş+pansuman ile kapattım.

*Araba çarpması ise bambaşka bir olay,çocukluğumdan beridir çok fazla araba çarptı bana,bir çoğu hafif olmak üzere.Ama en son bir kamyon çarpması yaşadığımda ağır hasarı o zaman aldım.
    Otomobil tarzı araçların hafif çarpmasında ilk etapda bir şey hissetmiyorsun ama bilincin açık olduktan sonra çarpan bölgede ezilme,kemik ağrısı oluyor.Kırık-çatlak yoksa buz tuttuktan 1-2 saat sonra ağrın diniyor,
    Büyük hasarlı çarpmalarda zaten bir şey hissetmiyorsun,en güzel yanı da bu olsa gerek.
    Bana kamyon çarptığında ben çarptığını ve sonrasını hatırlamıyordum,yürüyor,konuşuyor,tepki veriyormuşum ama bunların hiç birini yaptığımı zerre kadar hatırlamıyorum.
    Ne bir acı,ne bir ağrı hissetmediğimden büyük çapta araba çarpmlarını tercih ettim.
    Ama bunun kötü tarafıda uzun vade de ağır ve kalıcı yaralanmalara sebep vermesi sebebiyle de diğer yandan büyük çapta çarpmaları istemem..

İşin özeti,küçük çapta çarpmalar ilk etapda sana çok acı veriyor ama genel olarak ileriye dönük kalıcı hasarlar oluşturmuyor,bir müddet sonra acın diniyor.
    Büyük çapta çarpmalar ise çarpma anında ve sonrasında hiç bir acı hissetmiyorsun,uzun vadede ileriye dönük büyük sakatlıklar,sağlık sorunlarını beraberinde getiriyor.
    Küçük çapta bıçaklanmalarda ilk etapda gerçekten acı duyuyorsun ama tedavisi basit olduğundan ağır sonuç vermiyor.
    Büyük çapta bıçaklanma hiç yaşamadım ama bir kaç kez gözümün önünde başkasına olduğunu gözlemlediğim kadarıyla,bıçaklanma anında acıyı hissediyorsun,bir süre sonra bilincin kayboluyor ve sonucunda ölüm ya da iç organlarda büyük sorunlar olabiiliyor.
    Tabii benim gördüğüm 2 büyük çapta bıçaklanma olay yerinde ölümle sonuçlanmıştı :/

• Küçükken göğsümün sol tarafına demir girmişti hala acısını hatırlarım pek iyi birşey değil ama sadece etle kemiklerle bağlı bir şey olduğunu hatırlıyorsun
  • Benimde avucum kesilmişti çok fena bişey hocam ya ama nasıl kesilmişti kemikler görünecekti neredeyse çok kötü olmuştum o an bayılacaktım az kalsın
  • ben bıçak yedim ilk başta anlamadım sonra fena bir ağrı girdi koluma.çok kötüdür müthiş acısı vardır.
  • Vurulmadim bicaklanmadim araba çarpmadı ama hepsinin mini versiyonunu yaşadım

Yüzümden paintball silahı ile vuruldum maskenin açık yeri gözün tam yanı. Verdiği yanma hissi boyanın islakligi sanki kan gibi insanı daha bir savaş havasına sokuyor

Tam olarak hiç bıçak sokulmadı ama onlarca kesik aldım aralarında ciddi derin olanlar da vardı ama bunları saymıyorum topuguma çivi girdi 8-9 yaşlarında iken yazligin insaatinda oyun oynuyorduk kuzenle yerde çivi çakılmış bir tahta varmış üstüne bastim tam topugumun orta yerinden 4-5cm kadar içeri girdi. Soğukkanlılıkla çiviyi çıkardım annemlerin yanına gittim ve ayağıma çivi girdi dedim. Yengem şimdi sana iğne yapcaklar dedi ağlamaya başladım. Birkaç gün üstüne basma zorluğu yaşadım.

Son olarak 2 hafta önce sağ ayagimdan araba geçti anlık bir yanma oluştu akşama bilegim agriyordu sabaha geçti

• Bicaklanmadim araba da carpmadi mermi de yemedim ama kucukken 2 kere kafam yarilmisti. Ilkinde bir sey yoktu ama ikincisinde lavaboyu dolduracak kadar kan akmis. Anneme anne bak havuz falan diyormusum acisini hala hissetmiyormusum. Babam bizim araba serviste oldugu icin arkadasinin arabasini alip gelmis hic rica falan etmeden, hemen goturmusler hastaneye doktordur dikistir falan derken ben hala guluyormusum farkinda degilim yani olayin. 1 hafta boyunca aglamisim ama acisi baslayinca. Anlayacaginiz yaralanmanin siddetine bagli olarak vucut da o kadar adrenalin salgiliyor.

• Allah uçak kazası vermesin
  • niye bu kadar olay yaşadınız acaba?araba çarpması olsun bıçaklanma olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tory1tory

Benimde avucum kesilmişti çok fena bişey hocam ya ama nasıl kesilmişti kemikler görünecekti neredeyse çok kötü olmuştum o an bayılacaktım az kalsın

Benmki o kdr derin kesilmedide epey bi kan akti 5dikis filan atldi kurban kesecektik bicaklari deneyim dedm oynadm biraz.
    kurbandan once benm kanim akti

• Dikişte attırmadım yanlız
  • Bir keresinda arkadas RPG firlatmisti bana o aciyi tarif edemem

• Ben bıçağı ilk yediğimde hafif yanık hissi oluştu , bayaa da hoşuma gittiydi. Sonra evde kendim denedim baya zevke geliyorum. O gün bugündür her gün kendine takıyorum.

Bıçağı.
  • Böyle durumlarda vücut çok yüksek oranda endorfin salgılar morfinden 30 kat daha güçlüdür. ve acı en aza indirilir. benim kafa tasım yarılmıştı hiç acı hissetmedim o günden beri kafam bir milyon geziyorum.
  • Kafama tüplü tv düşmüştü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.