Şimdi Ara

BIÇAKLAYANLARIN SERBEST BIRAKILMASI ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar mesleğim itibariyle sürekli bu tür vakalarla karşılaşıyoruz burada problem yargı mensuplarında, emniyet in görevi şiddet uygulayan şahısın teslim alınması ve bundan sonrası nöbetçi savcının işidir, nöbetçi savcı aile problemi diye serbest bırakır ve şüpheli şahış elini kolunu sallayarak çıkar gezer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesele,hukuktan bir haber yaşamamız.Geçen yıllarda hdp “milletvekili” aracında pkk’ya yardım götürüyordu mühimmat vardı yada terörist taşıyordu hatırlayan varsa düzeltsin derse tartışmıştık.”milletvekili” polise benim dokunulmazlığım var diyip gözaltına alınmadan devam etmişti.Çünkü oradaki poliseler suç üstü yakalanmada Cumhurbaşkanı dahil olsa tutuklanıp yargılanacağını bilmiyorlardı.Diğer bir durum ise medya, medyada öyle oldu böyle oldu diye görüyoruz fakat bir suç işlendiğinde suçlunun o suçu işlediğine dair bulguların %100 kanıt olması gerekir.Diğer türlü hakim salıverdi işleri işleri pek mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 15 Temmuz 2018; 20:32:16 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yanlış bildiğini söylüyorum, uygulama bu şekilde diyorum hala ısrar ediyosun. Yanlış bildiğin şey düzeltildiğinde ezildiğini düşünyosan cehaletinle sana başarılar. Ülkede adaletsizlik olduğu aşikar. Sen hukuk bölümünü bitir, ülkeyi kurtar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

Yanlış bildiğini söylüyorum, uygulama bu şekilde diyorum hala ısrar ediyosun. Yanlış bildiğin şey düzeltildiğinde ezildiğini düşünyosan cehaletinle sana başarılar. Ülkede adaletsizlik olduğu aşikar. Sen hukuk bölümünü bitir, ülkeyi kurtar
    Daha agzindan cikandan haberin yok ilk mesajindan beriki uslubunla seni kaale almamam gerekirdi sadece bu noktada hata ettigimi düşünüyorum

Blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Hukuk bölümünde okuduğun için herşeyin en iyisini bildiğin çok belli ama sokakta işler farklı. Okulu bitirip çalışmaya başlarsan anlarsın.

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Konu basit aslında ceza muhakemesi kanunu 100 101 bu iki maddeyi okuyup kendinizce degerlendirebilirsiniz.

• Adalet zengini halktan korumak için var.

• quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

Hukuk bölümünde okuduğun için herşeyin en iyisini bildiğin çok belli ama sokakta işler farklı. Okulu bitirip çalışmaya başlarsan anlarsın.
    Yav ne alakasi var oyle bir sey mi dedim cevremde gördüğümü duydugumu dedim tanidigim hakim savcilar yargitay uyeleri noterler avukatlar var ego mu kastim altta 13 dersim var sanirim adalet mezunu falansin ne bu hukukcu kiskancligi :D

Okuldan degil genel yasamdan bahsediyorum hala okul mokul diyorsun okulla zaten alakam yok 2 yilda 13 ders bıraktım pratikte gorduklerimi soyluyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz "bıçaklayanlar serbest bırakılıyor" derken seri katillerin de serbest bırakıldığı ortaya çıktı ...
    7 kişiyi öldüren hamdi'yi serbest bırakmışlar, konu 8. cinayetten sonra gündem oldu ...
    vay be ülkenin adalet siciline bak ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.