Şimdi Ara

Bicheon - Heuksal - Light 90 - 120 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 120lvl blade kombosu ne öyle

Ellerine sağlık
  • Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş..
  • Güzel paylaşım teşekkürler merak ediyordum bende blade skill lerini
  • Sağolun arkadaşlar aslında sadece görselleri ayarlamak zorlaştırıyor olayı yoksa başka bir numarası yok , daha ayrıntılı bilgi isteyen arkadaşlar konpaku br diye aratırsalar ilgili siteyi bulurlar , aslında konpaku daki diğer bütün görselleri türkçeleştirip buraya eklemek istiyorum ama vakit yok mesela bütün statüler ne yaptıkları ya da npc de 120 lvl e kadar olan itemlerin genel özellikleri filan . Bu arada eu ya warlock , bard ve cleric dışındaki ağaçlara ne yazık ki pek yeni skill eklenmiyor hatta bu saydıklarıma da ya bir ya iki yeni skill ekleniyor ama 100 lvl den sonrası içinde china lar 3 mastery den 2 mastery e düşeceği için dengenin bir şekilde sağlanacağını düşünüyorum .
  • Süper kaç saat uğraştın ve lighthing işime yaradı
  • Süpper paylaşım Bide Diger buıldlerı koyarsan bence üst konu olmayı hakedıyo
  • Glaviede nerdeyse hıc bı degısıklık yok yaw Glavie gittikce kotulesıyor bu neAyrıca Bu kadar ugrastıgın ıcın tesekkurler mai
  • Ellerine sağlık mai
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai
    Chain Sword Attack Series
    />

Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: GhostRider7
    Glaviede nerdeyse hıc bı degısıklık yok yaw Glavie gittikce kotulesıyor bu neAyrıca Bu kadar ugrastıgın ıcın tesekkurler mai

Olaya pozitif bak bence ben 120 lvl açıldığı andan itibaren glavier in eski şaşalı günlerine döneceği görüşündeyim neden dersen , extradan artış halinde olan mükemmel bir hp miktarı , heuksal ın bel kemiği ghost ve soul serilerine tam 120 lvl de gelecek olan yeni skiller ayrıca zayıf int buildler için süper gidecek fırlatma skillerinden sonuncusunun 120 de gelip bir öncekinin de 120 ye kadar uplanabilecek olması ayrıca soul serisindeki son 2 skilin 3 parçalı hale gelmesi stun olasılığını arttıracak ve bir de tamamen süpriz olan counter serisi eklenecek yani ben glavie den umutluyum ama şu an hangi charı açardınız deseydiniz 120 için kesinlikle blader derdim . Bicheon 120 light 120 fire 60 yapardım tabiki aslında fire 120 light 60 yapmak çok daha mantıklı olacaktır ama ben ligttan vazgeçmezdim yani şehirde ışınlanmadan hareket ettiğimi hayal bile edemiyorum çok korkunç (sebebe bak çay demle)

• 120 Lv. Çin güçleniyor, Avrupa zayıf diyenler olmuş; ama çine yeni skiller gelirken bir o kadar da skill gidiyor. Mastery Lv. denen şeyi hatırlatıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

quote:

Orjinalden alıntı: GhostRider7
    Glaviede nerdeyse hıc bı degısıklık yok yaw Glavie gittikce kotulesıyor bu neAyrıca Bu kadar ugrastıgın ıcın tesekkurler mai

Olaya pozitif bak bence ben 120 lvl açıldığı andan itibaren glavier in eski şaşalı günlerine döneceği görüşündeyim neden dersen , extradan artış halinde olan mükemmel bir hp miktarı , heuksal ın bel kemiği ghost ve soul serilerine tam 120 lvl de gelecek olan yeni skiller ayrıca zayıf int buildler için süper gidecek fırlatma skillerinden sonuncusunun 120 de gelip bir öncekinin de 120 ye kadar uplanabilecek olması ayrıca soul serisindeki son 2 skilin 3 parçalı hale gelmesi stun olasılığını arttıracak ve bir de tamamen süpriz olan counter serisi eklenecek yani ben glavie den umutluyum ama şu an hangi charı açardınız deseydiniz 120 için kesinlikle blader derdim . Bicheon 120 light 120 fire 60 yapardım tabiki aslında fire 120 light 60 yapmak çok daha mantıklı olacaktır ama ben ligttan vazgeçmezdim yani şehirde ışınlanmadan hareket ettiğimi hayal bile edemiyorum çok korkunç (sebebe bak çay demle)

Glaviera Ek Debuff Gelmemesi Kötü Olmus Ama 120 Soul Skillini Merak Ettim Doğrusu
    Bana Sorsalar 120de Blader Kasarım 120 Blade-Fire 30 Cold 30 Light Nasıl Olur

• Teşekkürler hocam herşey için
  • mai yapmşkan tam yapıver be hacı
  • Süper Olmuş Mai
    Eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel
    mai yapmşkan tam yapıver be hacı

Yavaş yavaş aceleye gerek yok
    Yarım saate pacheonu da eklerim olmadı bir saat hiç bilemedin yarın o da olmadı haftaya
    Bu konu yeteri kadar görsel doldu yeni konu açmam daha mantıklı olur herhalde değil mi ?

quote:

hani lan oyunu bırakmıştın totoş

Avatarına gurban olduğum , bıraktık sayılır be şekerim maksat foruma görsel eklensin iç açıcı konular olsun , 90 lvl bana göre herşeyi bitmiş charımız mevcut nasıl bırakalım bizim bırakmışlığımız bu kadar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 2 Ocak 2009; 23:20:44 >

• hani lan oyunu bırakmıştın totoş
  • Bende bakmadan heuksalı eklemıstım yer kalabalıgı olmasın diye kaldırdım. Eline sağlık mai.
    Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay_Zeus -- 3 Ocak 2009; 0:01:23 >
  • Gözüne,diline,elline sağlık.. Çok güzel olmuş... İnşallah tüm skill tablolarını en kısa zaman da bizlerin kullanımına sunarsın.... Harikasın...

Not: Adresini ver sana en kısa sürede yedek paket sigaranı yollayayım..
    Ama tüm skill ağaçları için 1 karton yollasam daha iyi olur...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.