Şimdi Ara

bidolu baskuda.com kapandı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gene basladı yok ben sipariş vermiştim benimkini yollamışlardı falan diye bu iş 2 aydır hep böle milleti 2 aydır dolandırdılar suan ise ne yapıyorlar bilmiyorum fakat arayıp ulasmak çok zor ulasanlara ise burda kimse kalmadı bankanızla gorusup paranızı geri alabilirsiniz deniyormus yani bidolu çalışanıda kalmamıs.
  • hepsiburada.com tavsiye ediciim zira 2003den beri hesapladım 4.5 milyarlık ıvır zıvır almışım hiç birinde sorun çıkmadı. notebook tan kedi kumuna kadar :)
    doğan holding de iflas etmez herhalde bi miktar daha güvenilir. :)
  • Bidolu Magdur.
  • Arkadaşlar benim de 200 ytl'lik alışverişim var şu anda iptal edildiği halde taksitlerini ödemeye devam ediyor olduğum. Şu an yasal olarak hiçbir hakkımız yok mu, ne dersiniz?
  • http://groups.yahoo.com/group/bidolu_magdurlari/

Grup'da da belirtildiği üzere, eğer siparişinizi CardFinans ile yapıysanız, müşteri hizmetlerini aradığınızda size yardımcı oluyorlar. Arayıp konuşanların "mal ve hizmet karşılığı almadığını ve card finans logosuna güvenerek alışveriş yaptıklarını, fakat aldatıldıklarını" belirterek para iadesinin 20-25 gün içerisinde hesaplarına geçtiğini söylüyorlar. Az önce ben de müşteri hizmetlerini (4440900) arayıp ilgili başvuruyu yaptım. Konunun inceleneceğini söylediler. Siz de finansbank ile yaptı iseniz bu bağlantıyı kullanabilirsiniz, büyük ihtimalle para iadeniz gerçekleşiyormuş.

• ben şubat ayında ikisi taksitli biri peşin olmak üzere üç alış veriş yaptım. malları göndermeyince siparişleri iptal ettim. yaklaşık bir ay paranın iadesi olmayınca ve telefonla ulaşamayınca kalkıp ta afyondan adreslerine gittim bi de ne göreyim şirketin yerinde yellen esiyor tmsf el koymuş camına da bir yazı asmışlar evrak teslim edecek tmsf ye gelsin diye. ben de tmsf binasına gittim ordada pek ilgilenen olmadı bir dilekce alıp geri gönderdiler sanırım para gitti, ama devlete de tmsf ye de yazıklar olsun bakıyorum site hala açık ve haale kabul ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen03

ben şubat ayında ikisi taksitli biri peşin olmak üzere üç alış veriş yaptım. malları göndermeyince siparişleri iptal ettim. yaklaşık bir ay paranın iadesi olmayınca ve telefonla ulaşamayınca kalkıp ta afyondan adreslerine gittim bi de ne göreyim şirketin yerinde yellen esiyor tmsf el koymuş camına da bir yazı asmışlar evrak teslim edecek tmsf ye gelsin diye. ben de tmsf binasına gittim ordada pek ilgilenen olmadı bir dilekce alıp geri gönderdiler sanırım para gitti, ama devlete de tmsf ye de yazıklar olsun bakıyorum site hala açık ve haale kabul ediyor

Abi geçmiş olsun ya
    ne kadardı mebla
  • siteden alışveriş yapanlara geçmiş olsun
  • valla hala acıksa konkırdad(turkce okunusu bu) ılan etmıstır yanı parasını kaptırmadan kımseyle davalık olmadan fırmayı kapatcak... resmı gazeteye cıktıgı vakıtte ılanda alacagı olanlar gelsın dıye bı madde konulmıcak oh neguzel ne ala.. burdan daha once mıcrosoft klavye setı almıstım..50 dolar bırseydı basım gozum sadakası olsun.. magdur olanlara gecmıs olsun...bence yerını ogrenıp basın eger almak ıstedıgınız para ve ya malınız varsa...

bu arada bascuda ıken degısmesının sebebıde musterı rahatsızlıgı degılmıs burda bu cıkıyo bence yurt dısı yada yurt ıcı bı dolandırma dalgasına gırdı bunlar..sırf ısım degısmedıler bence komple yenı ısımle sırket actılar...bence kapandıysa ılk bascudadan kalma davalardan kapanmıstır...teorı uretmek serbestse buda mumkundur...mantıklı bakarsakda uyuyo..bascuda yabancı ısım gıbı dıye sıkayet eden gıdıp ıdefıxe yede sıkayet yapardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotine® -- 30 Nisan 2006; 20:22:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.