Bilgi 5 Harflidir. 4 Harfi ise İlgi’dir. remzisari.com Günümüzde doğru bilgiye ve kaliteli makalelere ulaşmak oldukça güç. Özellikle güncel konular ve Tarih alanında doğru bilgilere ulaşmak oldukça zor olmaya başladı. İnsanların kayda değer bilgileri ve hiç duymadıkları esrarları , hiç düşünmedikleri ince noktaları duymaya ve öğrenmeye ihtiyacı var. Söz gelimi kahvenin yanında verilen suyun aslında kişinin aç olup olmadığını ölçerek ona yemek vermek amacıyla yapıldığını , kadın erkek için kapılarda farklı büyüklükte tokmaklar yapılarak kapıyı açacak kişinin belirlenmesini, Kaleleri fetheden Kanuni’nin şehre girdikten sonra “ yatağımı dehlize yerin 7 kat dibine çamura serin , bu gün benim içime gurur ve kibir girdi, içimden atmam gerek” dediğini öyle her yerde öğrenemez duruma geldik. Adetlerimiz, gelenek ve göreneklerimiz, toplumun kanayan yarası meseleler ve daha nicesi. Hayatın her alanına ince bir dokunuş yapmak amacıyla ve tamamen iyi niyetimizle yazdığımız makalelerimizi okumak ve biraz olsun faydalanmak isteyebilirsiniz. Sitemizi ziyaret ederek kendinize bir iyilik yapın. Yorum bırakmayı da ihmal etmeyin. Unutmayın kendinizi geliştirmek istiyorsanız sadece okumak yetmez. Kişiler yazı kültürünü de geliştirmeli ve inşa sürecine girmelidir. Eskilerin yazı sanatna neden inşa dediğini hiç düşündünüz mü ? Tarih içerisinde bu kavram bir araya getirme düzenleme ve düzenli olarak fikir üretme manalarına gelir. Evet inşa etmeyi öğrenirseniz her an her yerde fikirlerinizle ön plana çıkar ve problemleri farklı açılardan yaklaşarak çözmeye çalışırsınız. Farkınızı ortaya koymanın bir yolunu arıyorsanız yapacağınız ilk iş bir fark yaratmaktır. Öne geçmek istiyorsanız kendinize farklı meziyetler edinin ve bunu pasif kalarak yapamayacağınızın farkına varın. Güncel hayatın bütün nimetlerinden haberiniz olsun. Kendinizi daima eğitim dünyasının sihirli kollarına bırakın. Eğer yaşam boyu eğitim ve öğrenme nedir bilmiyorsanız mutlaka bu konuda araştırmalar yapmalısınız. Siz de sürekli araştırmayı seven ve kişisel gelişime önem veren kişilerseniz remzisari.com sitesini ziyaret ederek en eski makalelerden başlayabilirsiniz okumaya. Tarih,güncel,kişisel fikirler,esrarlı konular,kişisel gelişim ve daha nice konuyla dolu sitemizde eğlenceli vakit geçireceğinizden şüpheniz olmasın. Lütfen fikirlerinizi yazmayı ihmal etmeyin. remzisari.comremzisari