quote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Ayrıca bir Şeydaha İlave Etmek istiyorum Ultima Öle hmen kesilebilcek bir yaratık degil SAyk0 gibi Bir warriora Bu Damageyi Vurdu saykonun daha 800 hp var neden yerde öle ??
quote:Orjinalden alıntı: erdem94 quote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Ayrıca bir Şeydaha İlave Etmek istiyorum Ultima Öle hmen kesilebilcek bir yaratık degil SAyk0 gibi Bir warriora Bu Damageyi Vurdu saykonun daha 800 hp var neden yerde öle ?? 800 degil Normalde Canı azalıyor Vurduya Ultima canı azalırken birden ss çekmiş
Ultim... arkadaslar bu yaratık kesılmıyo.yatmıyo..bilginiz olsun 65 ustu 4 warior 2 hellci 2 cpox kullanan rogu (bırı 70lvl) kesemedık.yarısına bıle gelemedık.sonra bırakıp tas pesınde kostuk
hocam işde konu budur topic budur.. yok server kapandı yok wairor açıcam str ye kaç veririyim.. işde adam paylaşım nasıl olur göstermiş forumun hakkını vermiş eline sağlık
ben bu foruma gerçekten senin gibi adamların yazdıklarını okumak için üye oldum saol arkadaşım güzel hazırlamışsın
Bende ss Lerin yerine X görünüyo Resimleri çok merak ettim^^Valla görmek isterim. Güzel konu Çok saol