quote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 okçuda counter strikeyi göremedim kanka ?? üst konu plss eline saglık kanka.. Counter Strike, Fire Drake ile geldi . Fire Drake'den önceki skilller bunlar sanırım .
bi araya toplaman süper olmuş herzaman yardımcı olabılecek bılgıler var üst konu olması iyi olur Yetkililere duyrulur
quote:Orjinalden alıntı: AliAtaBakmaÇünküAt.. quote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 okçuda counter strikeyi göremedim kanka ?? üst konu plss eline saglık kanka.. Counter Strike, Fire Drake ile geldi . Fire Drake'den önceki skilller bunlar sanırım . 80 skilleri ne iş ozaman
quote:Orjinalden alıntı: FearFroMe quote:Orjinalden alıntı: AliAtaBakmaÇünküAt.. quote:Orjinalden alıntı: NON_PREMİUM3 okçuda counter strikeyi göremedim kanka ?? üst konu plss eline saglık kanka.. Counter Strike, Fire Drake ile geldi . Fire Drake'den önceki skilller bunlar sanırım . 80 skilleri ne iş ozaman Eee şey ...
quote:Orjinalden alıntı: n0n00b hyde de yok ondan ne düşüyor?bide moradon patchden sonra baya deişti ii bak bakem
quote:Orjinalden alıntı: TriNitroToluen arkadaşlar bu reklamlar nasıl kapanıyor tam göremiyorum yazanları ? Kapanmıyor malesef