Bildirim
bigbang marshall mı fatality z77 mi yoksa formula mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Performans olarak bakarsak genel olarak once marsahll sonra formula sonrada fatality gelir.Eger fp ozellikleir one cikan bir kart istiyorsan ki bence kart fiyati yuksek olsada gayet fp orani yuksek rakiplerine gore ve cogu ozxelligi daha ucuza sunuyor.Asrocku sec derim.Eger yeni nesil bir anakart olsun ikisinin arasinda olsun diyorsan ki oldukca performanslidir formulada heleki atx formuna kavusmasi rog serisinde v genenin en buuyk eksigiydi bence muthis olmus onu al.Marsahll guzel bir kart ama eskidi bence oburlerine gore biraz oc olarak cok basarili ve daha onde ama bazi yonden kaybediyor nesil farkindan birde z77 degil belki cok bir fark olmaz bu tip bir kullanici gibi ama p67 sadece yani dahili grafik birimini kullanamazsin.Ayni zamanda z77 degil ki pcie 3.0 slide farkini gosteriyor bunuda dikkate al ve raiddede farkliliga gidilmis z77de o yuzden ele derim.Bu iki kalan kart arasindada anladigima gore butce var formulayi sec derim.Ocde demissin zaten bu kartta ocde olduca basarilidir asla sikintin olmasi gerci saydigin her kartlar ocde oldukca basarililar ozellikle marshall ve formula.Marshall bu konuda gd65 gibi birsey olmus cidden ocde stabil ve cok basarili bir anakart zaten bu devamliligi surduruyor msi i7 3770k dunya rekorundan belli.Yani sonuc olarak en alinasi kart yei ozellikler ve obur z77 karta gore olan ustunklugu yuzunden formulayi sec derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 10 Kasım 2012; 0:04:47 >
-
oc dediğim silver arrowla yani saol bende formulayı daha yakın görüyorum+3770k+2xgtx670 düsünüyorum:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unheaven1 -- 9 Kasım 2012; 22:02:23 > -
şimdi fazla parayı boşuna vermek istemiyorum o yüzden formula seçicem gibi duruyo 690'da dürtüyo al beni abi al beni diyo :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unheaven1 -- 9 Kasım 2012; 22:04:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: UniqueHeaven
şimdi fazla parayı boşuna vermek istemiyorum o yüzden formula seçicem gibi duruyo 690'da dürtüyo al beni abi al beni diyo :D
Silver arrow iyi bir hava sogutma zaten kucumsemeyin derim.Gayet iyi oc olur birde tim mod yaparsiniz ivyin derdi kalmaz zaten yeni serilerde bu sicaklik orani dusurulmus belli seviyelerde.Fazla para vermiyorsunzu yani cok fazla degil ama bana gore 1155 platformu icin olmasindan gerekenden fazla bile veriyorsunuz yani daha fazla zaten ne alacaksiniz bu sokette zaten.690 almayin derim sli yapmayacaigniz dusunuyorum 690i iki ozel model kart alin lightining gibi ornek olarak ve yuksek seviyede oc yapin o yakisir bence.Bu arada lightinin ornekti cunku 680de var.Yanlis anlasilmasin diye not duseyim 670 alacaksanizda onerim asus directcu ii top modeli secilmis gpular olup en iyi oc oraninia sahip.Msi power edition veya gigabayte windforce gibi cok iyi oc olan kartlarda uzemeycektir ki zaten evga olmadigi icin oneremiyorum olsa ikinci secenek o olurdu bir ftw fena olmazdi.Uzun sure kullanacksiniz sanirim asusun 4gbli modelini alin 2gb test yapipo karti cabuk degistirebiilenler icin ideal uzun kullanici almamali cunku kart vram problemine takilir yakindda ve bunca para veilwen performansda ciddi performans dususu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 10 Kasım 2012; 0:11:19 >
-
Çok zor bir soru, fakat benim tercihim Formula'dan yana olurdu. -
evga getirtemeyeceğimi nereden çıkardınız -
quote:
Orijinalden alıntı: By_Z
Çok zor bir soru, fakat benim tercihim Formula'dan yana olurdu.
Katiliyorum aklin yolu bir.Yukarida zaten sebeplerini yazdim arkadas yani sadece icimizden gelenle hareket etmedigimizi dusunmesin diye.Sonucta bende olsam bu kadar bir anakarta verip sadee sebebpsiz su su kart denilmesini istemezdim. -
simdi bide evga olayı var oraya girersem cıkamam en iyisi oc formula seceyim -
şimdi şu da var eğer z77 formula almazsam fatal1ty alacam ama bu seferde sıvı soğutma kurmak isteyecem :s sıvı soğutmada ilgimi cekiyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unheaven1 -- 9 Kasım 2012; 22:27:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: UniqueHeaven
şimdi şu da var eğer z77 formula almazsam fatal1ty alacam ama bu seferde sıvı soğutma kurmak isteyecem :s sıvı soğutmada ilgimi cekiyo.
Z77 alacaksaniz neden illede fatality alacaksiniz?Fatality daha fp bir karttir ama zaten iyi bir butceyi gozden cikariyorsaniz formula almak en mantiklisi.Siz once yapacaklariniza karar verin bence sonra dusunun cunku kafaniz karissikken size duzgun tavsiye veremeyiz kbu konuda yazdiginiz her kart sivi sogutmada zaten problem cikarmaz siz o olay icin custom sogutma yapacaksiniz anladiigm kadariyla radyatorlere pomplara ve kasa giib bilesenlere odaklanin daha cok.Evgadan kastimda ekran akrtiydi anakart degil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X