Şimdi Ara

biggshop- outlet mug-termos ve fare marka şemsiye-5tl 10 20 tl (ücretsiz kargo) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
7
Favori
2.511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü gönderilen var mı?
  • Benim 2 termos geldi . Çizikler ,ezik falan var ama bakalım termos performansı nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Melange

Benim 2 termos geldi . Çizikler ,ezik falan var ama bakalım termos performansı nasıl

Rica etsem fotoğraf atabilir misiniz?

• Benimkiler de geldi.
    Herhangi bir deforme yok.
    Bu mesaja eklenen görseller:

biggshop- outlet mug-termos ve fare marka şemsiye-5tl 10 20 tl (ücretsiz kargo)

• Bana niye göndermediler acaba?
    "Kargo Durumu: Henüz Sevk Edilmedi" yazıyor.
  • başka gelen olmadımı acep bi fikir alalımda ona göre sipariş veririz kargo parası verecez bide
  • Benim de öyle yazıyor ama bugün geldi.

@cbas:Ben de mug sipariş vermiştim bugün geldi Orta kalitede.Üzerinde çizik mevcut ama fiyatına göre fazlasıyla iyi.
  • Benimkilerde bugün geldi renkleri sitede göründüğü kadar canlı değil ama 5tl için iyi tabiki. Çok ufak belli olmayan çizikler var ama ezik yok.
     biggshop- outlet mug-termos ve fare marka şemsiye-5tl 10 20 tl (ücretsiz kargo)
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saralonde -- 29 Mart 2016; 21:37:26 >
  • Ilk ben haber verdim daha gelmedi ne is 😅

• Şemsiyesi gelen var mı? Sipariş işleniyor yazıyor. Hiç ses çıkmaması ürkütücü
  • Benim de muglar bugün geldi.
    Fiyatına göre iş görür.Yalnız bardak şeklinde olan ağzından sızıntı yapıyor.Taşırken dikkatli olmak lazım.
  • Şemsiyeler geldi. beyaz şemsiyenin yerine lacivert rainbow marka şemsiye göndermişler. Rainbow zaten kaliteli kabul edilebilecek bir şemsiye. Bence daha iyi olmuş. Gelen lacivert şemsiyelerde gayet güzel ve hafif. 8TL her halükarda eder. Topuzunda led fener olması ayrıca güzel bir detay olmuş. Alanların pişman olacağını kesinlikle düşünmüyorum.
  • Ürünler guzel ama hafif ezik var benim urunde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin ürünleri gelmiş benim ürünler hala işleniyor yazıyor. Yarın bi arayalım bakalım.
  • bilk haberi ben verdim en son urun bana geldi galiba nihayet
  • benimkilerdd geldi
    sitedeki resimlerinden daha güzel çıktı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.