Şimdi Ara

BIKTIM BE!!! FIFA 11 ONLINE LAG SORUNU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizde de FIFA 11 online lag sorunu var mı?
    Artık sinir hastası olmak üzereyim. Lag sorunu yüzünden gelenden geçenden 2-3 gol yiyorum. PS3ü kaldırıp atıcam camdan.
    Online oynarken takım sürekli zombi gibi. Mal mal bakıyolar topa. Önünden geçen topa ayağını bile uzatmıyorlar.

Korner kullanırken lag var mı yok mu tam olarak anlayabilirsiniz.
    Korner kullanırken sola çekiyorum kolu bırakıyorum, kolu bıraktıktan 0,5 saniye sonra ekran anca dönüyor rezlete bak ya...
    Sağa çekiyorum kolu bırakıyorum ondan sonra ekran dönüyor.

Topu alıyorum benim eleman sanki TIR şöförü, dönene kadar rakip çoktan topu alıp gidiyor.
    Resmen işkence olmaya başladı online oyun.

İnternetimde 5mbps daha ne olması gerekli anlayamadım...

Son zamanlarda iyice abarttı lag olayını FIFA11, eskiden 5 maçta 1 böyle sıkıntı olurdu. Şimdi her maç sıkıntılı.
    Eğer böyle olursa FIFA 12 almayı kesinlikle düşünmüyorum.

Varsa online oyun tavsiyeniz bekliyorum.

• Dünden beri bende bu sorunla karşılaşıyorum.Tam ben atak yaparken lag giriyor,rakip atak yaparken takılma yok.Dünden beri kafayı yemek üzereyim
  • ben gece 1.30 dan sonra acıyorum oyunu durum malum donmalar devam ediyor fifa 10 da problemim hiç olmamıstı fifa 11 aldıgım ilk gunden beri donma yapmadan oynadıgım mac sayısı 2 elin parmaklarını gecmez
  • Oyun zevki kalmadı artık resmen...
    2 stres atıp rahatlayıp diye açıyorum, daha beter sinir içinde kalıp küfür edip kapatıyorum oyunu
    Seçtiğim adam lag yüzünden seçtiğim an elektrik yemiş gibi donup kalıyor. Her ara pas gol oluyor artık.
    Rakibin pas vereceği adam kabak gibi ortada, gidip adamı tutayım diyorum nerdeeee adam pas veriyor, kaçırıyor, kaçırdığı topu gidip alıyor,
    benim eleman koşsun dursun öyle.
    FIFA 2012 böyle olacaksa kesinlikle almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelmanErkan

Oyun zevki kalmadı artık resmen...
    2 stres atıp rahatlayıp diye açıyorum, daha beter sinir içinde kalıp küfür edip kapatıyorum oyunu
    Seçtiğim adam lag yüzünden seçtiğim an elektrik yemiş gibi donup kalıyor. Her ara pas gol oluyor artık.
    Rakibin pas vereceği adam kabak gibi ortada, gidip adamı tutayım diyorum nerdeeee adam pas veriyor, kaçırıyor, kaçırdığı topu gidip alıyor,
    benim eleman koşsun dursun öyle.
    FIFA 2012 böyle olacaksa kesinlikle almam
    -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 15:16:53 >

• ttnet belalısı ne zaman yurt dışı çıkışlarını gelişmiş medeniyetler seviyesine getirrirse ozaman bizde onlineyi çok rahat oynarız yoksa çok zor ttnet bizi geri zekalı sanıyo biz sadece pacebook msn ve günlük gazeteleri okudugumuzu sanıyo online ne imiş s........ de bile degil türkiye içi online süper pes olsun fifa olsun ama yurt dışı pert ben pc orjinal oyun sahibiyim bazen oyun oynarken tansiyonum 18 çıkıyo karşı taraf süper oynarken bizim cebelleşmiz sinir sisteminmizi harap ediyo işin garibi güzel bir anternatifde yok süper online var oda belli yerlere hizmet ediyo artık ümidimiz 2023 yürü be ttnet kim tutar seni nasılsa koyun gibi abonen var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

ttnet belalısı ne zaman yurt dışı çıkışlarını gelişmiş medeniyetler seviyesine getirrirse ozaman bizde onlineyi çok rahat oynarız yoksa çok zor ttnet bizi geri zekalı sanıyo biz sadece pacebook msn ve günlük gazeteleri okudugumuzu sanıyo online ne imiş s........ de bile degil türkiye içi online süper pes olsun fifa olsun ama yurt dışı pert ben pc orjinal oyun sahibiyim bazen oyun oynarken tansiyonum 18 çıkıyo karşı taraf süper oynarken bizim cebelleşmiz sinir sisteminmizi harap ediyo işin garibi güzel bir anternatifde yok süper online var oda belli yerlere hizmet ediyo artık ümidimiz 2023 yürü be ttnet kim tutar seni nasılsa koyun gibi abonen var .
    -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 15:17:17 >
  • PS3 te oynuyorum...
    Allahın belası TTNET. Ağzımı bozmayayım diyorum ama içimden geçenleri TTNET yetkilileri bilseydi, o lafları yemektense işi bırakırlardı
    Takımdaki adamlar koyun sürüsü gibi. Yemin ederim önünde duran topa bakıyor resmen ya. Adam düştü sonra kalktı kaçırdığı topa yetişti benim kademedeki adam topa bi ayagını uzatmayı bırak resmen kasılıp mal mal baktı ya.
    Adam önünden geçiyor pres tuşuna kayma tuşuna herşeye basıyorum topu alan adam gitmiş 2 metre mesafe olmuş ondan sonra kayıyor Sonrada karşı taraftaki ezik boş alanda top sektiriyo. Ah TTNET bizi bu hallere düşürdün ya...
  • Hocam fiber İnternet'e geç rahat et lag sadece haftasonları yoğunluktan oluyor o da sınır bozucu sekilde değil sikintisiz donmasiz oynuyorum ben
  • süperonline 20 mbit internet var. ölçüm yapıyorum bu hız sitelerinde hakkaten 20 mbit çıkıyor. ama rakibimin interneti kötüyse bende etkileniyorum. rakip ne kadar etkileniyor bilmiyorum ama takılmalar yüzünden oynayamıyorum. adam güzel güzel atak yapıyor ben atağa kalkınca başlıyor takılmaya. tuşa basıyorum algıladı sanıyorum meğer algılamamış pat topu kaptırıyorum. adam geliyor müdahele ediyorum defansla. oyuncular sendeliyor pat top adamın önüne düşüyor. bu dediklerim öyle 3-5 pozisyon değil. 100 pozisyonun 95i bu şekilde oluyor genelde.
  • fibere geç rahat et . adsl çöpe at.

ranked oyun atarken ,birde oyun başlamadan takım seçim ekranında sinyal gücüne bak kırmızı sarı ise oynama.
  • Xbox'ta oynuyorum ve TTNET kullanıcısıyım, 10 maçımda sadece birinde küçük donmalar çıkıyor. Şimdiye kadar fazla laglı bir maçım olmadı. Sorun büyük ihtimalle internet bağlantınızla alakalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.