Şimdi Ara

Bildiğim bütün nazi filmlerini paylaşıyorum .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördüğüm üzere bazı arkadaşlar nazilerle ilgili filmleri merak ediyorlar . Ben de dostlarımın yararına olsun diye açtım konuyu .Benim bilmediğim filmler varsa eklerseniz sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 13 Temmuz 2013; 8:34:52 >
  • Bazı filmler gözükmüyor , arıza falan mı var yahu imbd linki yüklüyorum ?
  • Bir çoğu bu listede mevcut.

http://www.imdb.com/list/vMaW9p_GTp0/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 14 Temmuz 2013; 10:42:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları izlersem ki bazılarını zaten izledim psikolojim bozulur kesin özellikle şu pijamalı çocukta kesin acıklı birşey çıkar dayanamam diye korkuyorum izlesem mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Bunları izlersem ki bazılarını zaten izledim psikolojim bozulur kesin özellikle şu pijamalı çocukta kesin acıklı birşey çıkar dayanamam diye korkuyorum izlesem mi acaba?

hocam sonu çok fenadır .Ağır dram içerir ama izlemeni öneririm zira insan psikolojisini en ağır şekilde işliyor . İnsanların ideolojilerinin aile kavramı karşısında bir yalan olduğunu anlatmaya çalışıyor film.Mutlaka izlenmesi gereken bir dram ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Bir çoğu bu listede mevcut.

http://www.imdb.com/list/vMaW9p_GTp0/

Evet hocam da o listede çoğu nazi filmi de yok .Ben daha ayrıntılı paylaşacağım zira 6-7 senedir izlemediğim 2. dünya savaşı filmi kalmadı .
  • katlyn katliyamı
    operasyon valkyrie
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah hocam benimde nazilere ilgim var. Listeye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

katlyn katliyamı
    operasyon valkyrie

Katyn filmi gerçek olaylardan alınan gerçekten yaşanmış bir katliamı anlatıyor. 2. Dünya savaşı sırasında 16,000 den fazla çoğunluğu asker ve subay Polonyalının Stalin'in emri ile Alman ordusuna yardım ettikleri gerekçesi ile katledilip topluca Katyn de bir toplu mezara gömülmelerini ve daha sonra farklı zamanlarda mezarların bulunmasını anlatıyor.

Stalinin, Nazi Almanyasına yardım ettiğini iddia ederek öldürttüğü bu insanları Büyük Sovyetler birliğine Polonya'nın katılması sırasında herhangı bır dıreniş vs ile karşılaşmamak için yaptığı sanılıyor. Bu insanların ölüm emrinde bizzat Stalin'in imzası da bulunuyor ve Stalin katliamı Almanların yaptığını iddia edip halen Rusya konu katliamı kendilerinin yaptığını kabul etmiyor. Ancak bu katliamı yapanların Sovyetler olduğu gerek itirafçı Sovyet asker ve subayları gerekse bu konuyu soruşturan Alman ve Polonyalı tarihiler tarafından kanıtlanmıştır.

Katyn filminin Nazilerle pek alakası yok ancak ikinci dünya savaşı meraklılarının mutlaka izlemesi gerekir film Polonya yapımı ancak hem kaliteli hemde Holywood saçmalıkları olmayan bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 15 Temmuz 2013; 10:15:35 >
  • Das Boot'un methini çok duydum en kısa sürede izlemek istiyorum.
  • Çöküs filmi ve Er Rayn!ı izlemiştim güzeldir.
  • inglourious bastards?
  • Listedeki tüm filmleri izlediğimi fark ettim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 17 Temmuz 2013; 20:27:25 >
  • güzel konu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eponine

Das Boot'un methini çok duydum en kısa sürede izlemek istiyorum.

das boot 2.ci dünya savaşına alman cephesinden bakan gerçek bir hikayeden alıntı izlediğim kesinlikle ama kesinlikle en iyi filmlerden biri.
    ama mutlaka alt yazılı izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ

quote:

Orijinalden alıntı: Eponine

Das Boot'un methini çok duydum en kısa sürede izlemek istiyorum.

das boot 2.ci dünya savaşına alman cephesinden bakan gerçek bir hikayeden alıntı izlediğim kesinlikle ama kesinlikle en iyi filmlerden biri.
    ama mutlaka alt yazılı izleyin.

Tavsiyeniz için teşekkürler, yarın izleyeceğim.
  • Güzel konu olmuş,o zamanın tarihine ilgi duyan biri olarak bu tarz filmleri hep bulup izlemeye çalışırım.İzlemediğim,adını duymadığım birçok filmi fark ettim.Teşekkürler konuyu açanlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.