Şimdi Ara

Bildiğiniz iş fikri forumu var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz iş fikirlerinin konuşup tartışıldığı forumlar var mı arkadaşlar ? Şimdi buraya kalkıp şu kadar sermayem var şu işi yapmayı düşünüyorum desem yada ne iş yapabilirim desem forumun yaşça küçük ahalisi klasik gelip pc cafe aç bimden su al sat gibi troll cevaplarla konuyu sabote edecek. Konikse gidip sorsak konuya 100 bin liram var 200 bin liram var atomu parçalamayı düşünüyorum ne diyosunuz diye konu açsan zart diye bir tilki gelip abi incik boncuk işinde çok para var gel sana incik boncuk satayım gibi garip saçma hiç alakası olmayan tekliflerle geliyolar tokatçı dolu malesef. Yok benim projeme yatırım yap felan lan kim senin projene para gömsün sana güvenip.

Şu memlekette adam gibi iş hayatı üzerine konuşulacak platform yok arkadaş ya.

• Linkedin genelde iş arayanlar ve iş verenlerin takıldığı platform bence burada daha iyi çözümler sunabilirler size hocam. Tecrübeli insanlardan fikir almanız sizin faydanıza olur. Ama linkedin bir forum sitesi gibi değil sosyal medya siteleri gibi ama yinede bir şansını dene yüksek etkileşim alan postkarin altına mesaj yazarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.