Şimdi Ara

bıldıgınız soygun fılmı tavsıyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3 günde bitirebildim zorla çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lost

3 günde bitirebildim zorla çöp

Yani dostum kusura bakma da Heat e çöp demen sinema bilgin olmadığı anlamına geliyor, normal de saygım vardır zevklere karşı ama Heat den bahsediyoruz çöp falan değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deadman92 kullanıcısına yanıt
    'Çöp' forum alışkanlığı Soygun denilince aksiyon dolu bir film bekliyodum bu tarz yavaş işleyen filmleri hiç sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lost

'Çöp' forum alışkanlığı Soygun denilince aksiyon dolu bir film bekliyodum bu tarz yavaş işleyen filmleri hiç sevmiyorum

E o zaman basit Hollywood filmlerini izleyebilirsin 2.kalite olan. senaryo olmadığı için genelde içinde full aksiyon olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deadman92 kullanıcısına yanıt
    Bu filmi sevmedim diye saçma sapan Holywood filmlerini seveceğim anlamına gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

"Heat" eskidir ama iyidir

Heat tüm soygun filmlerinden açık ara çok daha öndedir. Aksini iddia edenlerin film hakkında pek bilgileri yoktur zaten ; )

katılıyorum
  • adige13 A kullanıcısına yanıt
    Harikasın + 100

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksiyon, komedi, dram, romantizm ve hatta bilim kurgu türlerini de içeren en iyi soygun filmlerini huzurlarınıza getiriyoruz. IMDb puanlarına göre, düşük puanlıdan en iyiye doğru sıralamış olduğumuz bu liste, elbette ki Hollywood filmleriyle sınırlı değil. Efsanevi Türk filmlerinin yanı sıra farklı ülkelere ait mutlaka izlenmesi gereken yapımlarında yer aldığı 70 maddelik dev listemize dilerseniz birlikte bir göz atalım. Listemizi inceledikten sonra favori filmlerinizi yorumlarınızla birlikte bizlerle paylaşmayı da unutmayın.

İşte gelmiş geçmiş en iyi soygun ve hırsızlık filmleri:https://paratic.com/en-iyi-soygun-filmleri/

• quote:

Orijinalden alıntı: Habertakipcisi

Aksiyon, komedi, dram, romantizm ve hatta bilim kurgu türlerini de içeren en iyi soygun filmlerini huzurlarınıza getiriyoruz. IMDb puanlarına göre, düşük puanlıdan en iyiye doğru sıralamış olduğumuz bu liste, elbette ki Hollywood filmleriyle sınırlı değil. Efsanevi Türk filmlerinin yanı sıra farklı ülkelere ait mutlaka izlenmesi gereken yapımlarında yer aldığı 70 maddelik dev listemize dilerseniz birlikte bir göz atalım. Listemizi inceledikten sonra favori filmlerinizi yorumlarınızla birlikte bizlerle paylaşmayı da unutmayın.

İşte gelmiş geçmiş en iyi soygun ve hırsızlık filmleri:https://paratic.com/en-iyi-soygun-filmleri/
    tesekkur lıste ıcın

• 3 kağıtçilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyilerinden birisi. Inside Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolmalıkbibey -- 7 Mayıs 2020; 19:22:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.