Şimdi Ara

Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bana ücretsiz sistem koruma programları lazım Trojan adware ve normal virüslerden korunmak için ücretsiz hangi programları indirip kullanabilirim ?

• avira,avast, biraz daha hafif olsun dersen avg çok daha hafif olsun dersen microsof security
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki61

avira,avast, biraz daha hafif olsun dersen avg çok daha hafif olsun dersen microsof security

Trojanları bulabiliyo mu yada ayrıyetten trojan silen bi program kullanıyomusun ?
  • Microsoft Security fena program değildir. Kullanmanızı tavsiye ederim.
    Öte yandan internetten serial vs. bulabilirseniz kaspersky çok etkilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Microsoft Security fena program değildir. Kullanmanızı tavsiye ederim.

Avg indirdim telefonumdada kullanıyordum zaten şimdi benim norton un 6 aylık deneme sürümünden 66 günlük deneme zamanım kaldım avg yi de yükledim 2 antivirüs ün yüklü durmasının bi zararı olur mu ? bazen anlaşmazlıklar oluyor 2 antivirüs arasında sizce performans açısından kaldırmalımıyım norton u ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica80s

quote:

Avg indirdim telefonumdada kullanıyordum zaten şimdi benim norton un 6 aylık deneme sürümünden 66 günlük deneme zamanım kaldım avg yi de yükledim 2 antivirüs ün yüklü durmasının bi zararı olur mu ? bazen anlaşmazlıklar oluyor 2 antivirüs arasında sizce performans açısından kaldırmalımıyım norton u ?

Kardeş avg'yi pek kullanmadım ama norton bilgisayarı biraz yorar. Üzerine avg de eklenince kastırabilir. Bunu en iyi kullanıcı olarak sen anlarsın. Varsa bir yavaşlama kaldır nortunu.

• quote:

quote:

quote:

Kardeş avg'yi pek kullanmadım ama norton bilgisayarı biraz yorar. Üzerine avg de eklenince kastırabilir. Bunu en iyi kullanıcı olarak sen anlarsın. Varsa bir yavaşlama kaldır nortunu.

Emin değilim ama Norton'un Windows 7 64 bitte uyum sorunları olduğunu düşünüyorum çünkü sistemim yeni ve norton çoğu zaman kilitlenip duruyor sanırım en iyisi kaldırmam teşekkürler :)

• quote:

quote:

avira,avast, biraz daha hafif olsun dersen avg çok daha hafif olsun dersen microsof security

Trojanları bulabiliyo mu yada ayrıyetten trojan silen bi program kullanıyomusun ?

trojanları bulabilir ama istersen buna + olarak süperantispyware tarzı programlar da kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haki61 -- 25 Ocak 2013; 8:43:11 >
  • microsoft essential security
  • avastı öneririm her zamanki gibi diğerlerini denedim içinde en iyi çalışan ve sistemi yormayan bence avast
  • "RealTime" koruma senin için önemli değilse combofix haftada 2 kere çalıştırman yeterli olucaktır
    Bunun dışında ücretsiz bir "RealTime"çalışan antivrüsten istediğin performansı alamassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi converttoint32 -- 25 Ocak 2013; 11:09:35 >
  • quote:

quote:

quote:

trojanları bulabilir ama istersen buna + olarak süperantispyware tarzı programlar da kullanabilirsin.

Teşekkürler Superantispyware programını indirdim sonuç olarak sistemimde gerekli araçlar olarak şunlar mevcut şuanda

Avg Antivirüs Free 2013
    Avg Pc TuneUp 2011
    Superantispyware

Sizce yüklemem gereken sistem için iyi olan başka program var mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler Superantispyware programını indirdim sonuç olarak sistemimde gerekli araçlar olarak şunlar mevcut şuanda

Avg Antivirüs Free 2013
    Avg Pc TuneUp 2011
    Superantispyware

Sizce yüklemem gereken sistem için iyi olan başka program var mı ?

biraz geç oldu ama giremedim uzun süre su an çok fazla crack vs ile ugrasmıyosan ve her gördüğün siteye girmiyosan yeterli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.