Bildirim
Bildiğiniz ücretsiz sistem koruma programları ?
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
avira,avast, biraz daha hafif olsun dersen avg çok daha hafif olsun dersen microsof security -
quote:
Orijinalden alıntı: haki61
avira,avast, biraz daha hafif olsun dersen avg çok daha hafif olsun dersen microsof security
Trojanları bulabiliyo mu yada ayrıyetten trojan silen bi program kullanıyomusun ? -
Microsoft Security fena program değildir. Kullanmanızı tavsiye ederim.
Öte yandan internetten serial vs. bulabilirseniz kaspersky çok etkilidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: özcan35
Öte yandan internetten serial vs. bulabilirseniz kaspersky çok etkilidir.
Avg indirdim telefonumdada kullanıyordum zaten şimdi benim norton un 6 aylık deneme sürümünden 66 günlük deneme zamanım kaldım avg yi de yükledim 2 antivirüs ün yüklü durmasının bi zararı olur mu ? bazen anlaşmazlıklar oluyor 2 antivirüs arasında sizce performans açısından kaldırmalımıyım norton u ? -
quote:
Orijinalden alıntı: metallica80s
quote:
Avg indirdim telefonumdada kullanıyordum zaten şimdi benim norton un 6 aylık deneme sürümünden 66 günlük deneme zamanım kaldım avg yi de yükledim 2 antivirüs ün yüklü durmasının bi zararı olur mu ? bazen anlaşmazlıklar oluyor 2 antivirüs arasında sizce performans açısından kaldırmalımıyım norton u ?
Kardeş avg'yi pek kullanmadım ama norton bilgisayarı biraz yorar. Üzerine avg de eklenince kastırabilir. Bunu en iyi kullanıcı olarak sen anlarsın. Varsa bir yavaşlama kaldır nortunu.
-
quote:
quote:
quote:
Avg indirdim telefonumdada kullanıyordum zaten şimdi benim norton un 6 aylık deneme sürümünden 66 günlük deneme zamanım kaldım avg yi de yükledim 2 antivirüs ün yüklü durmasının bi zararı olur mu ? bazen anlaşmazlıklar oluyor 2 antivirüs arasında sizce performans açısından kaldırmalımıyım norton u ?
Kardeş avg'yi pek kullanmadım ama norton bilgisayarı biraz yorar. Üzerine avg de eklenince kastırabilir. Bunu en iyi kullanıcı olarak sen anlarsın. Varsa bir yavaşlama kaldır nortunu.
Emin değilim ama Norton'un Windows 7 64 bitte uyum sorunları olduğunu düşünüyorum çünkü sistemim yeni ve norton çoğu zaman kilitlenip duruyor sanırım en iyisi kaldırmam teşekkürler :)
-
quote:
quote:
avira,avast, biraz daha hafif olsun dersen avg çok daha hafif olsun dersen microsof security
Trojanları bulabiliyo mu yada ayrıyetten trojan silen bi program kullanıyomusun ?
trojanları bulabilir ama istersen buna + olarak süperantispyware tarzı programlar da kullanabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haki61 -- 25 Ocak 2013; 8:43:11 > -
microsoft essential security -
avastı öneririm her zamanki gibi diğerlerini denedim içinde en iyi çalışan ve sistemi yormayan bence avast -
"RealTime" koruma senin için önemli değilse combofix haftada 2 kere çalıştırman yeterli olucaktır
Bunun dışında ücretsiz bir "RealTime"çalışan antivrüsten istediğin performansı alamassın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi converttoint32 -- 25 Ocak 2013; 11:09:35 > -
quote:
quote:
quote:
Trojanları bulabiliyo mu yada ayrıyetten trojan silen bi program kullanıyomusun ?
trojanları bulabilir ama istersen buna + olarak süperantispyware tarzı programlar da kullanabilirsin.
Teşekkürler Superantispyware programını indirdim sonuç olarak sistemimde gerekli araçlar olarak şunlar mevcut şuanda
Avg Antivirüs Free 2013
Avg Pc TuneUp 2011
Superantispyware
Sizce yüklemem gereken sistem için iyi olan başka program var mı ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler Superantispyware programını indirdim sonuç olarak sistemimde gerekli araçlar olarak şunlar mevcut şuanda
Avg Antivirüs Free 2013
Avg Pc TuneUp 2011
Superantispyware
Sizce yüklemem gereken sistem için iyi olan başka program var mı ?
biraz geç oldu ama giremedim uzun süre su an çok fazla crack vs ile ugrasmıyosan ve her gördüğün siteye girmiyosan yeterli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X