Şimdi Ara

Bildirim merkezi açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. iPhone 4 iOs 5.1 tethered jailbreakli telefonumda bildirim merkezini aşağı çektiğimde açılmıyor. iOs 4'teki gibi sanki hata filan vermiyor ama açıyor. Activator'u kullanabiliyorum sağa sola çektiğim zaman işlevleri yerine getiriyor ama bildirim merkezini açmıyor. 2 gün önce AlwaysClose'u yüklemiştim son yüklediğim uygulamayı sildim yine aynı sorun devam etmekte. Reboot yaptım yine düzelmedi sorun. Sebebi ne olabilir kafayı yedim. Sbsettings'i mi kaldırmam gerekiyor şimdi? Bildirim merkezinde çalışan tek uygulama o. Bir de Springtomize ile bildirim merkezini Blur yapmıştım o kadar.

Şimdiden yardımlarını için teşekkür ederim.

• Telefonu kapat
    Ses yükseltme (+) butonuna basili tutarak aç cihazını bakalim açılcakmi bildirim merkezin
  • Reboot yaparken ananas ekranında mı basacağım ses yükseltme tuşuna tam olarak nerde yapmam gerekiyor. Tethered olduğu için biraz karışıyor da iş. :)
  • Reboot yaptım ananas ekranı gelir gelmez ses açma tuşuna basık tuttum açılana kadar, gelmedi bildirim merkezi.
  • Hmm tethered diosun yani:)
    bak bu kötü oldu
    Aga restore et kurtul ya :))
  • Hocam reboot yaparken nerde basilio + tusuna bilmiorm valla ya
  • O zaman işlemin başından itibaren basmaya başlayayım yemezse tüm cydia uygulamalarını silecem elbet birinde vardır sorun. O da değilse elveda tethered.
  • Allah kolaylık versin hocam sonucu bekliyorum
  • Senin dediğin şekilde açınca ayarlar kısmındaki Cydia uygulamalar görünmez oldu. Hiçbir Activator işlevi çalışmıyordu fakat Cydia içinde Packages kısmında tüm uygulamalarım görünüyordu yüklü bir şekilde. Kafayı yememe ramak kaldı diyebilirim. Restore hazırlığı başlasın o zaman.
  • Konu çok eski ama karşılaşan arkadaşlar çıkarsa yararlanır. Springtomizeden bildirim merkezi disable seçili olabilir benimde başıma gelmişti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.