Şimdi Ara

Bildirim Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: egowest

Pil tasarruf modu devrede ise o hatayı veriyor. yada üst mesajda ekran görüntüsünü attığınız yerden whatsapp a girin "uygulamanın arka planda çalışmasına izin ver" seçeneğini aktif edin. birde alt tarafta yer alan " pil tasarrufu açıkken bile bu uygulamanın çalışmasına izin ver " kısmını işaretleyin. ben bu şekilde kullanıyorum şu ana kadar hiç bildirim sorunu yaşamadım.

Hocam bu ayarlardan mı bahsediyorsunuz acaba? Öyle ise ayarlı halde yine bildirim sorunu mevcut sorun kronik olabilir mi?
     Bildirim Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar doğru, WP'nin kronik sorunu aynı şeyler bendede oluyor whatsappa girince titriyor telefon mesajlar geliyor yoksa hiç haberim olmayacak.
    Bazende çok düzenli geliyor bildirimler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Ayarlar doğru, WP'nin kronik sorunu aynı şeyler bendede oluyor whatsappa girince titriyor telefon mesajlar geliyor yoksa hiç haberim olmayacak.
    Bazende çok düzenli geliyor bildirimler.

Hem şebeke hemde wifi açık olduğu için düzenli bildirim gelmiyormuş şimdi düzeldi

• Harrow35 kullanıcısına yanıt

Acaba bende de mi o yüzden oluyordu şuan veri kapalı, geliyor bildirimler düzenli bir şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Acaba bende de mi o yüzden oluyordu şuan veri kapalı, geliyor bildirimler düzenli bir şekilde.

Sonun da kurtulduk şu illet hatadan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.