Merhaba Geçen gün 30 Kasımda Forum çöktüğünden beri bildirim sorunu yaşıyorum Bildirimler kaybolmuyor geldikçe artıyor . Tümünü yok say dediğimde kayboluyor .Yeni bildirim geldiğinde artarak devam ediyor . Konu Hakkında yardımcı olur musunuz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 2 Aralık 2024; 11:57:58 > |
Bildirim sorunu
-
-
-
6 saat olmuş yazalı
Yazdığının bildirimi yeni düştü :)
-
Bildirim sorunu devam ediyor mu? Kontrollerimde bir soruna rastlamadım.
-
Üst mesaja yazdım 6 saat sonra düşmüş bildirim
onu geçtim x2 olarak görünüyor
3 bildirim var ama Okunmamış 6 olarak görünüyor
-
Yazdığınız mesajın bildirimi bana hemen düştü, konuyu arkadaşlarıma iletmek üzere not aldım.
-
benim tarafta sıkıntı var zaten görselde eklediğim aylardır belki senelerdir devam ediyor .
İletiyorsunuz not alıyorsunuz değişen bir durum yok
-
Bahsettiğiniz durum ile ilgili ugur7seven hocamız yardımcı olacaktır
-
2 ay öncede Başka konuda not almışta ama hala çözmeyi beceremediler.
-
"beceremediler" ifadeniz bu forumu çalışır halde tutan ekibe hakaret olur, haksızlık olur. Arka planda ne emekler harcandığının birinci şahidi olarak bu ifadenizi asla kabul edemeyiz. Elbette bazen çözümler gecikebilir burada bir itirazımız olamaz haklısınız lakin "bereceremediler" ifadesi doğru değil. Bir iş programı listesi var ve buna göre ilerleniyor. Sizin bahsettiğiniz konular da iş listesinde mutlaka var, bazen çözümler gecikebilir lakin bu süreçte sabırlı olmanızı bekliyoruz
-
Neyse onu söylüyorum .Sonuçta ortada bi sorun var ve düzeltemiyorlar .Yeni olan bir durumda değil . Ben sadece 2 ay öncesinden bildirimde bulundum .
O zamandan bu zamana kadar da çözemediler .Forum destek ten de yazdım .Oradan da iletildi .Değişen bir durum olmadı
-
Sabrınız için teşekkür ediyoruz
-
Bak bunu da düzeltemiyorlar mesela senelerdir böyle
beğenilere girince tıklayınca kaybolmuyor .
illa tümünü yok say demen lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X