Şimdi Ara

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Determine

Ben eskişehirden gidicem birde bakalım hiç kolay olmayacak oraya alışmak

işin başındayken gitmemeni tavsiye ederim.
    kaydını yaptırma bırak okul puanın düşsün.
    Yadaaaaaaaaaaa
    ben böyle bi durumdayken gittim ve 1 sene hayat tecrübesi kazandım.
    tecrübe edinmek için gidiceksen git derim.
  • Abi okumaya gidiyorsunuz birazcık olsun insan çevreyi devre dışı bırakmalı. Kime ne bilecik halkından kaç kere bilecik halkı ile karşı karşıya geleceksin de bu durum içler acısı hale getiriliyor. Genelde okuldaki arkadaşlarınla takılmakla geçecek. ne gerek var böyle şeylere
  • Tecrübe edinmek için 2 yıllık okurken 3.yıla uzadığı için okuduğum okulu bırakıp buraya geldim sendeki tecrübe bende daha acı yaşandı hocam yani :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eflatunkar kullanıcısına yanıt
    Geneline katılıyorum ama üniversiteye sadece diploma almak için gidilmiyor elbette asıl amaç o ama gittiğin yerden de elbet etkileneceksin

• quote:

Geneline katılıyorum ama üniversiteye sadece diploma almak için gidilmiyor elbette asıl amaç o ama gittiğin yerden de elbet etkileneceksin

bölüm bile sormadım daha gitmeye değmez çünkü
  • Sen çok daha iyi yerlere gidersin umarım

• quote:

Sen çok daha iyi yerlere gidersin umarım

saol hocam bende 1 sene daha hazırlanıcam kendi şehrimde okumak için.
    ilk sene mf-4 140k
    2. senemde ise üniversitede hazırlanırken 110k ya geldim.
    bu sene hedefim 30k dershaneyede yazıldım hafta için kursuna...
  • Nasıl beyler memnun musunuz ?
  • dostum arkadaşım zonguldakda gayet memnun şehir olarak sıkıntı eğitimi normalse sıkıntı yok eğitimi önemli zaten müh vs gidenler aydınlatırsa seviniriz
  • Siyaset Kamu Kazandım beyler nasıl memnun musunuz

Yakın yerler bursa eskişehire filan gitme işi filan nasıl oluyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Temmuz 2015; 20:31:29 >
  • Arkadaşlar 1 yılı burada geçirdim.

Şehirin en avantajlı noktası tüm şehirlere yani bursa eskişehir kütahya yalova ankara batı Karadeniz gibi illere çok yakın. Üniversite gerçekten güzel gakat tek kötü yanı pahalı esnaf fiyatları ve sosyal aktivitelerin çok az olması

• quote:

Orijinalden alıntı: alivitas

Arkadaşlar 1 yılı burada geçirdim.

Şehirin en avantajlı noktası tüm şehirlere yani bursa eskişehir kütahya yalova ankara batı Karadeniz gibi illere çok yakın. Üniversite gerçekten güzel gakat tek kötü yanı pahalı esnaf fiyatları ve sosyal aktivitelerin çok az olması

Arkadaşım bilgilendirme için sağolasın.Kampus civarında sadece kyk yurdumu var ? Özel yurt olarak kampüse yakın mevcut mudur ?
  • arkadaşlar 4 yıl liseyi bilecikte okudum eskişehir den gidiyordum. bana kalırsa bilecik mütevazi bir şehir. yurt konusunda da sıkıntı çekmezsiniz ama büyük illerden geliyorsanız ilk garipseyebilirsiniz tabi. yeni gelişen bir şehir. en son kaya plaza adlı alışveriş merkezi açılmıştı. giyim, kırtasiye konularında 4 yıl önce sıkıntı çekiyorduk genellikle millet bozuyük e sarar avm ye gidiyordu. ama dediğim gibi yeni açılan yerler çokca var artık sıkıntı yok. şehrin nufusunu zaten askerler ve öğrenciler dolduruyor
  • kampüsün yanında kyk kız yurdu var , özel yurtlar ve kyk erkek yurdu merkezde.
    merkezden 5 dakkada 1 minibüs kalkıyor okula, aşşağı yukarı merkez ile okul 10 dakka sürüyor
  • Hızlı cevabın için çok teşekkürler arkadaşım
  • hangi bölüm usta ?
  • edebiyat fakültesi
  • hayırlı olsun , kyk veya özel yurt ne düşünüyorsun ?
  • Bilecikte 11. Senem bitiyor, üniversiteye istanbula gidiyorum. Şehirde imkan biraz kısıtlı, her aktiviteyi hemen yapmaya çalışmayın sonra sıkılırsınız Zaten ünicersite öğrencileri eskişehirde falan takılıyor genelde. Buradan yarım saat zaten. Şehir eskisi gibi değil gelişiyor bu arada

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.