Şimdi Ara

bileğim çok ince.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
22.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı sorun bende de var ama bir kaç forum yazısında bilek kası geliştirme hareketi görmüştüm ama 3 gün sonra bilekler ağrımaya başladı yazı yamadım.Klavye kullanamadım ve bıraktım.(Sanırım hareketleri hevesle birlikte biraz abarttım.)
  • Herhangi bi sporla kalınlaşması mümkün değil.Bende kol bilek hareketleri çalıştım pazu ön kol falan iyice kalınlaştı bu sefer tam saat takılan bölge dahada ince kaldı daha şekilsiz oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Saat takılan yer kalınlaşmaz ama biraz gerisinden itibaren bilek kaslarını büyütürsün bizim antrenörün de o saat takılan kısımları incecik ama gerisi öküz gibi.

arkadaşın dediği gibi saat takılan o kısım gelişmez.O yüzden geliştiricem diye bilekleri zorlayıp sakatlık yaratmamanı öneririm.Ama bileğin hemen üstleri spor sayesinde gelişir kaslanır,böylece o incelik göze batmaz, ideal bir görünüm kazanır kolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesli_heraklitos -- 11 Şubat 2012; 21:09:54 >
  • Bu sen misin

bileğim çok ince..
  • Vücut geliştirenler bileklerinin ince olmasını isterler bilekler ince olunca kol kasları daha büyük gözükür.Bence bir avantaj olarak gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Bu sen misin

bileğim çok ince..

• benimde ince ama bi kötü yanını göremedim sen niye üzüyosun ki kendini.kötü duruyo filan deme yemişim kötüsünü çok kötü dursa o kadar kız benle çıkamzdı bi erkekte güç arıyolar doğru ama çoğu şunu fark etim şişkin erkek yerine fit erkeği tercih ediyo yani bilek filan hikaye hafif kas olsun bileğin dikkat çekmez merak etmegüçzüsz değilsen sorun yok kafana takma eğer güçsüzsen el yayı al bilek güreşinde önüne geleni devirirsin.
  • Ben de muzdaribim bu konuda. Normalde zayıfım. Bileklerim seninkinden de ince. 14 cm felan olması lazım. Oluruna bıraktım artık. Yapacak bir şeyim yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.