Şimdi Ara

Bilen arkadaşa 50 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 148K sanmıyorum ama son tercihe yerlesirsiniz gibi. 185K'da düsük ihtimal gibi geliyo çünkü sıralamalar çoğu kisinin çok iyi geldi. Yine de sansınız bol olsun. İlk tercihte olmazsa ikinci tercihe iyi bir liste yaparsınız hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara sosyoloji gelir muhtemelen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt
    Mimar Sinan sosyoloji gelirse daha iyi olur gibi (185k)
    Sizce açıkta kalma şansım var mı ?

• Price on day iddia P kullanıcısına yanıt
    O zaman onu üste yazın. Tabiki var. Kimse ne olacağını kestiremez. Altını doldurmak yararınıza olur.

• İrisEymen kullanıcısına yanıt
    Eşit ağırlıkta böyle değil maalesef, ben 285 puan 200k yaptım , arkadaşım 310 puan 100k yapmış , 25 puana 100 bin kişi oynuyor ve ciddi oranda sayısal var arkadaşım ea dokunmadığı halde 75k gelmiş

Yazacağım üniden mezun olmayacağım ama yine de adı olması lazım

O zaman iyi bir okulda felsefe falan seçin. Puanı daha düşük.

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama çevre sıkıntım var akrabalarımın birçoğu İtü , Boğaziçi gibi ünilerden mezun ve ben onlara siyaset bilimiyle , sosyoloji zor ikna ettim ve yurt dışında mezun olucağıma söz verdim . Gidip felsefe yazıcam dersem kalbimi kırarlar .

O zaman altlara Ege dokuz Eylül falan yazsanız

Benim yazdığım üniler dışında çok zor , inanın hayattan sıkıldım , elimde bir sistem (e-ticaret) var , akrabalarım sat onu Bilkent’te burssuz git diyor . Satsan bile aylık 3-5 k getiren işi bıraktığım zaman mezun olunca yine 5k alıcam 5 yılda zararım olucak . Umarım 185k olur.

Hocam bu biraz okulun size katacağı vizyon ile ilgili. Bilkent gibi okullar kişiyi her alanda eğitir kariyer geliştirmesine olanak sağlar. Ama tabiki elzem değiller.

Burada şu kıyası yapabilirsiniz 250k ya değer mi? Bana ne katar. İlerde buradan edindiklerimle networkle daha ciddi ticaretler yapabilir miyim gibi gibi...

Babamın yakın bir arkadaşı Bilkent mezunu 10 bin TL maaşı var ama Bilkent’ten mezun olmak apayrı bir dert zaten benim yaptığım işi büyütmeye gittiğim zaman 10 bini geçerim , beni çok yormuyacak bir üniversite lazım şımarıklık için değil kargosu var toptancısı var onlarla uğraş en azından 1 yıl buna ihtiyacım var keşke 3-4 net daha yapsaydım

Hocam biliyorum bu işlerin takibi sıkıntı. Kuzenimin e ticaret mağazası var. Bu sene hem üniversite sınavına çalıştı hem onu yürütmeye çalıştı beceremedi. Bu sene satıp dershaneye gidecek. O bunu tercih etti. Ama karar sizin. Bahsettiğiniz okullar gelmezse açıkta kalayım diyorsanız tamam yoksa riskli

Umarım 185k gelir ne diyelim

Umarım...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.