Şimdi Ara

BİLENLER YARDIM HTC ONE S PROBLEMİM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar problemim link ini verdiğim video dadır...

http://www.youtube.com/watch?v=mEKwMkuisqE

• aynı sorun bende de vardı. bir çok kişi htc yer bunu bildirmiştir zaten. ben yazılımsal oldugunu düşünüyordum ama costum rom ile 4.0.4 yapmıştım çöüzlememişti. geçenlerde orjinal 4.0.4 e geçtim 3 gündür karşılaşmadım hiç.
  • Vallahi telefonu alalı 1 ay oluyo 3 kere müşteri hizmetlerini aradım 1. önerisinde güvenli mod dedi olmadı 2. öneride fabrika ayarları yine olmadı ve bana bu gün dedilerki 1 ayı geçtiği için telefonunuz değiştirilemez dediler ancak tamir olur. Benim cevabım da telefonu alalı 1 ay oldu çözümü telefondan halletmeye kalkıştınız olmadı doğal olarak bu problemi ben 1 ay sonunda değil telefonu aldıktan 15 20 gün sonra yaşıyodum dedim ve şahsi olarak kendisine sordum sen bu kadar para verdiğin bir telefona 1 ay sonra tamir görmesini istermisin tadını bile çıkartamadan haklısınız dedi ve yetkili birisine sorunumu ilettiğini ve 1 2 gün sonra beni arıyacağını belirtti bekliyorum bakalım sonuç ne olucak...
  • Güncel mi şuan telefonun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun güncelleme ile düzeliyo android 4.0.4 htc sense 4.1
  • benimki de düzeldi ama nedense costum romlarda deha fena kafayı yemişti cihaz. orijinal romla düzeldi hiç karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.