Şimdi Ara

Bilerek feedlemeden banlanır mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • +1 ben s2 ve 4 arası oynadım yazında takılmalık oynMıştım istediğim heroyu oynamak için milletin lanenini işgal edip direk kitliyordum bişeyde yazmıyodum güzel güzel oynuyodum eger tek kelime dahi olsa yazarsan her aptalca yorumlarına cevap verme ihtiyacı hissediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wardsg1 W kullanıcısına yanıt
    Anivia alıp w fulle süper oluyo

teemoyla görünmez ol sadece afk kal takım kafayı yiyo

• Yok hocam zed alıp yalnız bir koridordan götürürdüm oyunu tflere gitmezdim geleni assasin özelliğimi kullanarak keserdim minyon kesmeyi severdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Codix

quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

1-2 maçtan banlanmazsin ayrica chat kullanımına dikkat et feedleyip chate birşey yazmazsan yada olumlu konuşursan ban yemezsin bu taktiği söylediğim için umarım pişman olmam

Hocam küfür de çok var ama sövdüğüm adamlar maçı taşıyınca honor atıyor geçen maç tüm takıma ana avrat sövdüm. 2 tf quadra atıp kazandırdım maçı elemanlar 3 honor attı

Bu benimde başıma geliyor cinnet geçirip sövüyorum ama taşıyınca honor atıyorlar

• Küfür ve hile kullanmadığın sürece ban yemezsin. Farm konusunda haklısın ama kill için ağlayan noobtur. Sonuçta gold takıma geliyor zaten 350 gold için ağladığına değmez. Asıl önemli olan rakibinin ölüp farm ve exp kaybetmesidir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.