Şimdi Ara

Bilerek Topu Ele Almanın Cezası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, diyelim ki bir final maçında takımlar mücadele ediyor ve A takımı 1-0 önde ve maçta son dakikalar B takımı son anlarda kaleye geldi, kaleciyide geçip şutunu çekti A takımından bir oyuncu kaleci gibi kaleye giden topu elleriyle çeldi. Hakemde penaltı haricinde o oyuncuya başka bir ceza verebilirimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +kırmızı kart verilmesi lazım.
  • Kırmızı kart suarez uruguayın bi maçında topu çizgiden elle çıkardı kırmızı yedi. Rakip takım penaltıyı atsa turlayacaktı ama kaçırdı ve urugay atladı turu

• ben kale önünde değil de son dakikalarda kontraya çıkan ve 3 e 1 defansı yakalamış bir takımın atağının elle kesilmesini merak ederim.Hatta elle kestikten sonra topu kucağına alıp vermeyecek böyle
  • hakem yasar kemal ugurlu ise değişir işler

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

Kırmızı kart suarez uruguayın bi maçında topu çizgiden elle çıkardı kırmızı yedi. Rakip takım penaltıyı atsa turlayacaktı ama kaçırdı ve urugay atladı turu
    iste bu karaktere sahip adam once liverpool da sonra barcelonada oynadi, benzer isler

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo Al Blancos

iste bu karaktere sahip adam once liverpool da sonra barcelonada oynadi, benzer isler

Alıntıları Göster
    İki takımında birbirleriyle bi ortak noktası daha olduğunu biliyorum ama söylemeyeyim şimdi loserpool lobisi yüzünden ban yemek istemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kırmızı kart suarez uruguayın bi maçında topu çizgiden elle çıkardı kırmızı yedi. Rakip takım penaltıyı atsa turlayacaktı ama kaçırdı ve urugay atladı turu
    Benim aklımdan da geçen buydu aslında. Bu düşünceyi yazacaktım ama yazı uzamasın diye yazmadım

• Todo Al Blancos kullanıcısına yanıt
    Karakter ile ne alakası var? Adam ülkesinin kaybetmesini istemiyor, etik olmayabilir ama karakter meselesi olduğunu düşünmüyorum

• KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Etik aynı zamanda.Adam ona göre kırmızıyı görmüş cezasını çekmiş üstüne penaltı kazanmışsın at geç.Penaltıyı atsalar böyle bir şey dönmeyecekti sonuçta.Kendi kafasızlığı gananın

Konuşmasını , haddini bilsen belki ben de adam yerine koyup bi açıklama yapardım sana.Sen git liverpool bölümünü devralmak için dilen bence yaramamış sana.Sana söylenecek bir şey var ama Jurgen Klopp adlı üye zaten söylemiş sana zamanında gerekeni , ben de söyleyip yaranı deşmeyeyim şimdi.

Bunun kuyruğuna kim bastı herkese atarlı giderli konuşuyo klavye komutanı ?

• quote:

Bunun kuyruğuna kim bastı herkese atarlı giderli konuşuyo klavye komutanı ?
    biri cevap veremez cevap verecekmis gibi sacmalar, digeri de ona pecete tutar.iyi bir pecetecisin

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Etik aynı zamanda.Adam ona göre kırmızıyı görmüş cezasını çekmiş üstüne penaltı kazanmışsın at geç.Penaltıyı atsalar böyle bir şey dönmeyecekti sonuçta.Kendi kafasızlığı gananın
    Bu mantıkla dünyada etik olmayan bir şey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası yok futbol bu.Hadi gitsen birinin bile isteyerek bacağını kırsan etik olmaz diyeyim sana ama bu farklı bir şey.Adam takımına avantaj sağlamak için anlık bir müdahele yapıyor.Ve bunun cezası olarak hem oyuncuyu oyundan atıyor hem de penaltı avantajı veriyor , ipler her türlü senin elinde.Sonuçta bu bir spor müsabakası pek çok avantaj durumu var hızlı hucuma çıkan oyuncuyu düşürüp sarı kart görmek gibi belli kurallar var ve bunları yapmanın da etikle pek bir ilgisi yok.Hani bu konu etikle alakalı bir durum değil.Adam elle gol atmıyor sonuçta.Zaten bu konuya karşılık da adam öldürmeyi örnek vermek çok saçma bir olay , ikisinin olayı aynı şey değil.Dediğim gibi bu bir spor müsabakası ve belli başlı kuralları var zaten.Hatayı görüp cezasını da ona göre alıyorsun.Tabii elle gol atmak yada bile isteye birinin ayağını kırmak daha farklı bir durum.Orda topu elle çıkararak penaltı riskini alıp en azından şansını %50 50 gibi bir duruma getiriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Alakası yok futbol bu.Hadi gitsen birinin bile isteyerek bacağını kırsan etik olmaz diyeyim sana ama bu farklı bir şey.Adam takımına avantaj sağlamak için anlık bir müdahele yapıyor.Ve bunun cezası olarak hem oyuncuyu oyundan atıyor hem de penaltı avantajı veriyor , ipler her türlü senin elinde.Sonuçta bu bir spor müsabakası pek çok avantaj durumu var hızlı hucuma çıkan oyuncuyu düşürüp sarı kart görmek gibi belli kurallar var ve bunları yapmanın da etikle pek bir ilgisi yok.Hani bu konu etikle alakalı bir durum değil.Adam elle gol atmıyor sonuçta.Zaten bu konuya karşılık da adam öldürmeyi örnek vermek çok saçma bir olay , ikisinin olayı aynı şey değil.Dediğim gibi bu bir spor müsabakası ve belli başlı kuralları var zaten.Hatayı görüp cezasını da ona göre alıyorsun.Tabii elle gol atmak yada bile isteye birinin ayağını kırmak daha farklı bir durum.Orda topu elle çıkararak penaltı riskini alıp en azından şansını %50 50 gibi bir duruma getiriyorsun.
    Ben yapmamalı demiyorum o anda mantıklı bir karar vermiş yapmış adam sadece etik değil. İksi aynı şey değil zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de etiklik bir durum yok.

• TODO AL BLANCOS YALNIZ DEĞİLDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Ben yapmamalı demiyorum o anda mantıklı bir karar vermiş yapmış adam sadece etik değil. İksi aynı şey değil zaten.

Alıntıları Göster
    hocam bunlara laf anlatilmaz viva muller

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.