Selamlar değerli forum üyeleri. Sistem toplamaya çalışıyorum biraz araştırma yaptım ve yeni nesilleri bekledim tavsiyeleriniz üzere. Toplayacağım sistemin son hali şu şekle geldi;
İşlemci: Ryzen 7 3700X Ekran kartı: 5700XT Anakart: Gigabyte B450 Aorus Elite Ram: Corsair 16GB(2X8) Vengeance DDR 3200MHz RGB HDD: WD Blue 3,5’’ 1TB 64MB SATA III 6GB/s 7200 RPM SDD: Samsung 250GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD
KASA: ASTRO 650W 80PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.1 KASA MONİTÖR: AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1MS Freesync Full HD Curved
Sistemi toplamak için 5700XT custom modelleri bekliyorum ve biraz piyasa oturmuş olur fiyatlar normale döner diye ümit ediyorum. Sistemde sırıtan bileşen var mı bu haliyle uyumlu çalışır mı tüm bileşenler? Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler..
sorun görünmüyor. eksik olabilecek, dikkat edilmesi gerekli şey; anakartın güncel biosla gelmeme durumu olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: win11
sorun görünmüyor. eksik olabilecek, dikkat edilmesi gerekli şey; anakartın güncel biosla gelmeme durumu olabilir.
Anakart olarak X570 önerisinde bulunanlar oldu sizce b450 uzun vadeli olarak götürmez mi?
Sorun yok.
Sistem çok güzel olmuş keşke ben de böyle bir şey alabilsem ama mümkün değil. Ben fazla anlamıyorum ama okumaya çalışıyorum buraları. Anakart Msi tomahawk diyor ustalar sürekli. En sağlamları Msi yapmış 450'lerde yazıyorlar. Bir de sürekli bilinen iyi psu lardan alın diye okuyorum bu sayfalarda sürekli. Bir bildikleri vardır.Param olsa alabilecek olsam öyle yapardım
Merhaba, ben de yeni konu acmamak icin buraya yaziyorum. 3700x üzerinden gidecegim ve sizinkine (DgknCtn) oldukca benzer bilesenler. Montaj destegi alacagim icin umarim anakart uyumunu hallederler montaj sirasinda. Anakart wifi destekli asus B450-i. 5700xt secmememin nedeni 2060 super'in daha sessiz olmasi testlerde. Ve sadece SSD ihtiyacim var.
Ayni sorum olacak benim de, sistem uyumlu mu sizce? Yani siparisi verebilir miyim? Tesekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perestroika -- 11 Temmuz 2019; 10:40:32 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme