Şimdi Ara

bilet satış otomasyon c#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba otobüs bilet satış otomasyonu yapıyorum sql ile çalışıyorum herşeyi yaptım bi bilet satışından sonra programa tekrar girdiğimde veya güzergah değiştirdim satılan biletlerin koltuk numaraları tekrardan satılıyor bunun için ne yapmalıyım satılan koltuklar false oluyor ama from yeniden açılınca true oluyor tekrardan yardımınızı bekliyorum

• kodu görmeden pek bişey denmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

kodu görmeden pek bişey denmez

kodlar atsam karısık olur projeyi göndersem bi göz atarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1brah1m

quote:

Atın ama yarın akşama bakarım çünkü yattım şu an

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım c# windows application yapıyosunuz ve projeyi visual studio açarak çalıştır ile başlatıyorsunuz. file based database sistemlerinin genel bir sorunu bunun için aşağıdaki yöntemleri denemende fayda var kardeş !

Proje dosyasında bin kalsöründe senin uygulamanın bir exe dosyası oluşmuştur. denemelerini o exe dosyası ile yaparsan verilerin kalıcı olduğunu görebilirsin.

Bunu önüne geçmek için , işlemelrinde using()) ifadesini kullan yani veritabanını yönetimi using'e kalsın. yani dispose edilsin. ayrıca veritabanının özelliklerinde copy output directory , Copy Never or Copy if Never özelliği incele cevabı kendin bulacaksın. Yöntemleri bunlar. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projeyazilim -- 3 Mayıs 2015; 22:47:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a1brah1m

quote:

Atın ama yarın akşama bakarım çünkü yattım şu an

hocam çok saol müsait biz amanda bakarsan bi dedim yerde takıldım bilet satıştan sonra prog yeniden başladığında biletleri satılmış oldugunu görmek istiyorum ama bir türlü yapamadım
    bi örnek buldum onu uydurmaya calıstım ama oda olmadı bi yerde yanlış yapıyorum
    www.dosya.tc
    Soysal_Turizm.rar dosyas�n� indir - download
    http://www.dosya.tc/server/br9fkx/Soysal_Turizm.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1brah1m -- 3 Mayıs 2015; 22:34:10 >

• Kardeş merhaba müsait değilim ama yukardaki cevabımı güncelledim araştırma yaparsan sonuca ulaşırsın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projeyazilim -- 3 Mayıs 2015; 22:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: projeyazilim

Kardeş merhaba müsait değilim ama yukardaki cevabımı güncelledim araştırma yaparsan sonuca ulaşırsın !

tmm kardeşim saol şimdi bakacam hepsine
  • Merhaba
    https://www.biletoffice.com/programi-tani/ ekran bilgileri lazımsa burdan örnek alabilirsin content olarak yapnmış adamlar :)
  • kenan53533 K kullanıcısına yanıt
    Dört yıl sonra gelen cevap bakalım arkadaşa ne kadar yardımcı olacak :

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.