Şimdi Ara

Biletix - Böyle Kampanya 4 Yılda 1 Olur! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
7
Favori
4.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben aradım. bağırdım çağırdım. 30dk sonra sistem çalışır hale geldi. türk işi problem çözümü bu olsa gerek. 7 saatlik bekleyiş sonunda 2 tane hediye kart aldım

bu arada masterpass olayını soranlar için. masterpass ile yaptığım alışveriş provizyonda biletix olarak görünüyor. fakat masterpass'ten gelen giden yok henüz.
  • Masterpass 'a visa kart eklenebiliyor mu? World kart visa imiş
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Ekleyip hediye çeki aldım az önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaya katılım için bi mesaj falan gerekmiyor değil mi?
    Hemen uyanmadan MasterPass ile bi 100 liralık hediye kartı alalım.
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapıldığını özet geçermisiniz 100 liralık hediye kartı alıp 50 de hediye çeki güzel olur :) hediye çeki kullanım ne zamana kadar acaba, hediye çekini hediye kartına yükleme şansı oluyor mu acaba bilginiz var mı?
  • bende aldım ama masterpass e hiç bulaşmadım visa kartla masterpass de sıkıntı olabileceği düşüncesindeyim. eldeki puandan olmayalım çek uğruna:)
  • firatsedat kullanıcısına yanıt
    Bekleyen provizyon işlemlerinde direk biletix olarak gözüküyor. Sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • Masterpass a visa karttı ekledim aldım şuan sistem çalışıyor. Bakalım puanlar ve çek gelecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 29 Şubat 2016; 18:13:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masterpass e eklemeyi alışveriş bittikten sonra mı yaptınız?

• Masterpass ile 103,50 lik ödemeyi yaptık. Hediye çeki görünmüyor o ne zaman gelecek acaba masterpass ile ödediğimiz için olan 50 TL
  • Arkadaşlar bu hediye kartlarının kullanımı nasıl bilen birisi aydınlatsa. Yani 100luk alsak kullandıkça düşcek mi. Mesela şuan 27liralık bir bilet düşünüyorum,4tane 25lik alsam üstüne 2 2 eklesem olmaz m
    Kafamda sorular

• arkadaşlar işlem bedeli 3,5 TL kesiliyor dimi hediye kart almak istersek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crackerss1982 -- 29 Şubat 2016; 20:24:17 >
  • Vakifbank da dahilmiş.
  • Böyle şans 4 yılda 1 gelir.
    Ödeme aşamasında masterpass a kaydettiğim ykb kartım ile yaptım. Tutarı çekmiş. Fakat ödemenin tamamlandığına dair bi sayfaya yönlendirmedi. Hediye kart etkinlik sayfasına attı tekrar. Gelen eposta da yok. 100lira güme gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye kartı aldım ödemeyi yaptım fakat herhangi bir mail falan gelmedi. Kart numarasını falan nereden alacağız?
  • Hocam ayni durumdayiz, karttan parayi cekmis ama ne gelen var ne giden. Musteri hizmetleri de kapali

• 103.50 tl verdiniz di mi? Kodlar gelmedi😂

• hocam bana ödeme alındı mailinden 5 dk sonra gelmiş mail, gelir herhalde size de..
  • Hediye kartlar için yeterli barkod bulunamadı. hatası veriyor
  • Hediye kartlar icin yeterli barkod bulunamadi diyo:( alabilen var mi son 10 dakikadir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.