Şimdi Ara

BİLFEN-345-KAREKÖK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar matematigim orta şuan mat1 konu özetli kullanıyorum. Acaba bilfen,karekök ve 3-4-5 yayınından hangisini önerirsiniz? Mezun arkadaşlar sizce hangisi daha çok ösym yönelik? 3ü birden abartı olur 2 sinide alsam çözemem gibi,ama çogu kişide görüyorum 3 yayından 2 sini falan almış .

• Bilfen ve karekok çözüyorum bende konu ozetlinin yanona bilfen hafif kalır karekok al derim sağlam sorular var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilfen hafif

Bilfen karekökten daha zor bende ikisini çözüyorum ve kesinlikle bilfen daha zor zor demeyelimde uğrqştırıcı ve düşündürücü

• Üç yayında ösym düzeyinde değil üçüde var bende. Ösymye parelel sorularr genelde denemelerde olur

• SummerBreeze kullanıcısına yanıt
    hocam bende konu özetli var fakat nedense çok kasıyor beni konu özetli neden acaba tam tersi karekök biraz daha iyi gibi geliyor bana
  • Bizim burdaki kitapci (emekli mat öğretmeni) fem <karekok <bilfen demisti. 345 I sormamistim.

• bilfen karekökten zor. konu özetliden zaten hayli hayli zor ne diyonuz siz yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    guvender ygs kimya konu anlatimli
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay be daha 3 ay önce fem konu özetliyi çözen kraldı şimdi bilfen,345,apotemi cart curt yayınları :) Sürüye uymayın.

• En zor Bilfen // 2.) karekök ve 3-4-5 eşit sayılır//en son fem konu özetli gelir . Ben karekök ve 3-4-5 çözdüm şimdi odtü çözüyorum en son bilfen çözcem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atg40

Üç yayında ösym düzeyinde değil üçüde var bende. Ösymye parelel sorularr genelde denemelerde olur

Adam gerçekleri söylemiş 98 liler - yağmuruna tutmuş

• WexaR kullanıcısına yanıt
    98 lileri sınavdan sonra görücez çömezler
  • Fem kosb bitmek üzere, çözerken zorlanmadım zaten. Bu saatten sonra karekök mü çözsem yoksa denemelere mi geçsem çok kararsızım. Açıkçası koca kitap bitireceğime zor denemeler çözüp olayın mantığını kavrarsam daha iyi olur gibime geliyor. Hem genel denemelerde tüm dersler karışık, türkçe sosyal fen de çözmüş olurum

Lys adına muhakkak karekökü çözeceğim ama ygs olunca çok da soru bankalarına boğulmak istemiyorum. Karekökün problemleri zaten güzel değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9A0AF24D -- 10 Ekim 2015; 11:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

Fem kosb bitmek üzere, çözerken zorlanmadım zaten. Bu saatten sonra karekök mü çözsem yoksa denemelere mi geçsem çok kararsızım. Açıkçası koca kitap bitireceğime zor denemeler çözüp olayın mantığını kavrarsam daha iyi olur gibime geliyor. Hem genel denemelerde tüm dersler karışık, türkçe sosyal fen de çözmüş olurum

Lys adına muhakkak karekökü çözeceğim ama ygs olunca çok da soru bankalarına boğulmak istemiyorum. Karekökün problemleri zaten güzel değil

Denemeler üstünden nokta atışı yapabilirsin. Daha rahat edersin öyle yaparsan

• Nöronlarında şu ana kadar hiç kullanılmayan milyonlarca yol var biliyorsundur, 345 ile düşüncelerine yön verecek yeni yollar edinebilirsin. Aynı zamanda analitik düşünce kasmış olursun. Neyse ya..
    Kısacası ufkunu diğerlerine göre daha fazla genişletir. Seni zorlar. Ve bence karekök 345 arasından birini al. İkisinden de bir şey kaybetmezsin ama ötekinde daha az kazanırsın :))
  • senle aynı durumdayım dostum suan ben de kararsızim ama mat için denge deneme kitabı aldım onu çözucem eğer erken biterse yeni kitap mi aliyim deneme mi cozeyim bilemiyorum.

• Bilfen işlem ameleliği tamamen net. Karekök enfestir ikisinide çözdüm.

• Konu özetliyi bitirip kareköke geçip sonra denememi kasayım yoksa 3 4 5 i veya bilfeni kareköten sonra çözsemi

• 3-4-5 ygs soru bankasını çözün derim. Özellikle Problem soruları oldukça güncel ve farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureWhite -- 10 Ekim 2015; 21:59:27 >
  • Ygs mat için boşuna bunları çözme zaman kaybı git ales kpss soruları çöz lys için de karekökü bitirsen yeterli çok da abartma gerek yok

• streptococcuspnemonia S kullanıcısına yanıt
    Geçen seneden yarısı boş olan fem kapsül denemelerim var. Dediğin gibi ben de denge deneme de almayı düşünüyorum.
    Fem 11'li genel deneme
    Palme 10'lu genel deneme
    Final, Karekök, Ekstrem deneme artık ne bulursam çözücem. Geçen sene istediğim tempoda çalışamamıştım ama deneme çözerek yorum gücüm epey gelişmişti.

Eğer bir konuyu denemelerde hep yanlış yapıyorsam, karekökten o konuyu açıp çözücem. Sanırım böylesi daha iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.