senin güç kaynağında 1 tane vardır 4 pinlik giriş bide ekran kartının içinde çoklayıcı kablo vardır onu takıp dene sende şuan hangisi takılı çoklayıcımı yoksa direc psu dn gelen kablomu?
Kardeş walla PSU dan gelen kablo ile ekran kartından gelen kablolar bağlı. PSU da var olan 4 pinlik kabloyuda bulamadım hepsi aynı değilmi.. PSU dan gelen kablo vardı muhtemelen bahsettiğin sorun ondaydı şimdi değiştirdim 1 ucu DVD-room'a takılı bir ucuda ekran kartına..
ben diskete takılan 4 pinlik kaplo vardır ondan bahsettim psu odan büyükte gelşr bide ayriyetten 4 pinlik küçük kablo gelr
arkadaşım. aynı sorunu yaşadım. bir yıllık bi pc'm vardı. 300 watt psulu. problemsiz. neyse... bir yıl sonra geforce 8600 aldım. sorun yok gibiydi ama her oyuna girişimde resetleme oluyodu. dikkatini çekiyorum; sadece oyunlarda yani ekran kartını kastırdığım durumlarda. psu yu değiştirdim. OCZ aldım bi tane. 480 miydi 580 miydi hatırlamıyorum:) problem kesin bi şeklide çözüldü. tavsiyem; git bi tane tagan veya ocz çak pcye:) sorun devam ederse bile o powerleri her şekilde yeterince uzun bi süre verimli bi şekilde kullanabilirsin. en az 480lik falan olsun ama... kolay gelsin:)
ben baştan dedim ama dinleyen yok
quote:
Orjinalden alıntı: thunderwatcher
quote:
Orjinalden alıntı: ferpar1988
Frisby çok dandik ve gerçek değerde istediğin gücü vermez. Alırken sana fsp, asus gibi markaları tercih etmeni öneririm ve 350W dan aşağı almamalısın. Fiyatlar diğerlerine göre yüksek olabilir ama bi güç kaynağı içinde bütün sistemi riske atmaya değmez. Ayrıca güç kaynağının ekran kartını bozmuş olma ihtimali de var.
Geçen gün frisby 400W aldım. İyi etmedim mi diyosun? Napıyım bütçe kısıtlıydı Bakalım... Şimdilik bir şikayetim yok. Güzel 12cm'lik bir fanı var kasanın içinden alıyor havayı dışarı veriyor. Fena değil yani.. Easytune5'in gösterdiğine göre de stabil şimdilik.. Ayrıca Anakartın bir de güzel otomatik voltaj ayar programı var ki çok başarılı... Gigabyte'a +1 diyorum... Yani PSU dandikse bile anakart onu kurtarıyor
Marcos senin PSU bence her halükarda değişsin. 250W çok az ve frisby fena olmasa da bir Xilence, bir Be queit ya da bir enermax değil... 250W çok az kardeş. Çoook çok az...
Sözüm meclisten dışarı diyim bari
İlginiz ve yorumlarınız için sonsuz teşekkürler arkadaşlar.
Yarın 1 tane sizin önerdiğiniz PSU lardan bütçeme göre en uygununu alıcam. Sonucu burayada yazarım.. İyi geceler..
bütçe önemli arkadaşım elbette ama yine de üç beş fark kalırsa yine de tercihini söylediklerimden yana yapmanı şiddetle tavsiye ederim ama fark da üç beş kalmaz ki:):)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme