orta derece hocam gayet de beğendim |
Bilgi Sarmal 15'li TYT Matematik Denemesi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Orta denebilir seviyede. Bunun da sebebi kolay soruların uzunlastirilmasi. -
Normal bir deneme. Çoğunluk kolay falan yazmış. Herhalde kendilerini böyle Zeki gösterdiklerini sanıyorlar .d -
MEROyoutube
MERO - OLABILIR (OFFICIAL VIDEO)https://www.youtube.com/watch?v=W1obTj5uso8&feature=youtu.be -
cıkmış sorular kolay mı oluyor hocam? -
Ben de oyle düşünüyorum. Ancak çıkmış sorular hakkında değil. Kaynak genel olarak orta-kolay arası. -
Orjinal soru manasında demiştim yani önüme çok farklı soru tipi gelmedi. Özellikle 2020tyt soruları çok örnek alınmış bu yüzden kolay dedim.Şöyle düşün gördüğün bir soruyu 2. Kez okuduğunda daha farklı yolla daha kolay ve hızlı çözebiliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tık işlem ameleliği içeren sorular var ama ÖSYM formatına çok yakın
-
Ben de çözüyorum orta seviye diyebiliriz 9.denemesini çözdüm bugün. geçen sene tyt matta 38d 1y di bu denemelerde de hep 33-34 net çıkarıyorum yani beğeniyorum tavsiye edebilirim ki bilgi sarmal her derste iyi bir kaynaktır.
-
Delikanlı seni çok görüyorum buralarda ders yapmıyor musun sen -
Canım sıkılıyor reis bu aralar. Baya abarttım telefonu -
Kontrolü tamamen kaybetmeden sal telefonu kral, aman diyeyim. -
Doğru söylüyorsun. Bıraktığım hobilerime başladım yavaştan. Telefon yerine öyle kafa dağıtacağım. Daha verimli olur diye düşünüyorum bu şekilde. Telefon iyice mallaştırıyor -
Kesinlikle daha iyi olur kanka. Hadi hayırlı akşamlar, iyi çalışmalar diliyorum sana. -
Saol kral. Sanada iyi akşamlar ve çalışmalar :) -
İyi hocam o zaman, zaten 2020 hariç tyt’de her ders içinde birkaç eleyici soru eklenmiş biçimde kolay orta gelmedi mi? Olay süreyle yarışmak biraz da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pilotbeyBGorta derece hocam gayet de beğendim
gerçekten alınıp çözülürmü köylüm güzel midir yani.?
-
güzel köylüm tam sınav ayari al köylüne güvenip çöz -
quote:
Orijinalden alıntı: pilotbeyBG
güzel köylüm tam sınav ayari al köylüne güvenip çözköylü köylüsünün külüne muhtaçtır
eyv köylüm. sağol.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X