Şimdi Ara

Bilgi Sarmal Dışında Tyt Türkçe Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitabın dil bilgisi kısmını çözücem yarından itibaren

Sözcükte,cümlede anlamı bitirdim ve paragrafı yarıladım ama soruları çok saçma sapan geldi çok fazla çarpıtılarak hazırlanmış gibi

Benim aklıma karekök ve 345 geldi şimdilik

Paragrafa da limit almıştım oradan çözerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 10 Kasım 2019; 21:32:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 345 iyidir dershanedeki hocam çok övdü ben de biraz çözdüm iyi gibi duruyor ama dil bilgisine pek göz atamadım
    Bilgi sarmalın Türkçesini ben de beğenmedim bu arada. Paragraf ve dil bilgisi kitabını ayrı ayrı almak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 10 Kasım 2019; 21:35:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sarmalın paragraf ve dil bilgisi soru bankaları bana göre piyasadaki en iyi türkçe kaynaklarıdır.
  • 345in dil bilgisi dışında iyi sınava yakın değil dil bilgisi ösym kısa paragraf verirken bunlar okuma paragrafı vermiş.Kareköke bakmadım bende bilimsel metinler olan paragraf kitabı arıyorum ama yok piyasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmaca.

Sarmalın paragraf ve dil bilgisi soru bankaları bana göre piyasadaki en iyi türkçe kaynaklarıdır.
    Hocam belki ayrı ayrı çok güzeldir ama ben tek soru bankasındaki paragraf ve anlam sorularını beğenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: cigerimsoldu

345 iyidir dershanedeki hocam çok övdü ben de biraz çözdüm iyi gibi duruyor ama dil bilgisine pek göz atamadım
    Bilgi sarmalın Türkçesini ben de beğenmedim bu arada. Paragraf ve dil bilgisi kitabını ayrı ayrı almak daha mantıklı
    345'e göz attım paragraf soruları iyi gibiydi zaten genel denemedeki soruları da çok sağlamdı dil bilgisi sorularını pek hatırlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇomarYutanKirby

345in dil bilgisi dışında iyi sınava yakın değil dil bilgisi ösym kısa paragraf verirken bunlar okuma paragrafı vermiş.Kareköke bakmadım bende bilimsel metinler olan paragraf kitabı arıyorum ama yok piyasada
    Anladım hocam ama paragraf soruları bana genel denemlerde yakın gelmişti.

Peki Türkçe bölüm denemesini hiç çözdünüz mü

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇomarYutanKirby

345in dil bilgisi dışında iyi sınava yakın değil dil bilgisi ösym kısa paragraf verirken bunlar okuma paragrafı vermiş.Kareköke bakmadım bende bilimsel metinler olan paragraf kitabı arıyorum ama yok piyasada
    Anladım hocam ama paragraf soruları bana genel denemlerde yakın gelmişti.

Peki Türkçe bölüm denemesini hiç çözdünüz mü

• Ben kesinlikle paraf öneriyorum hocam bazı soruları ösym üstü ama çok şey katar size
  • oda aynı paragrafları iyi ama dil bilgisi sınavla alakası yok.
  • bence 1 kaynak çözüp hergün deneme at 200 tane deneme çözmüş olursun sınava kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F156B1391

bence 1 kaynak çözüp hergün deneme at 200 tane deneme çözmüş olursun sınava kadar
    Paraf aldım hocam onu bitirince denemelere geçicem direk

• Paraf yayınları sb aldım hocam denemesini bulamadım bitince denemelerine geçmeyi düşünüyorum.Teşekkür ederim hepinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 11 Kasım 2019; 17:10:46 >
  • hayırlı olsun

• Hayırlı olsun hocam paraftan sonra denemeye geçmek en mantıklısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.