Şimdi Ara

Bilgi Teknolojileri Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İTÜ/BİDB Bilişim Teknolojileri Eğitimleri
    http://btegitimleri.itu.edu.tr/Default.aspx

Arkadaşlar üniversite hazırlık sınıfındayken bu eğitimlerden hangisini seçersem başlangıç seviyesinde yazılıma giriş yapabilirim acaba ?

Biliyorum bölümü burası değil ama kimse yazmadı bölümünde

• Bunların hiçbiri giriş seviyesinde değil. Sanki sertifika almaya yönelik geldi bana. Ama yine de daha uzman arkadaşlarımızın görüşleri dikkate al lütfen.
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa süper olur .
  • Çıtır Para kullanıcısına yanıt
    Programcılığı öğrenmek açısından soruyorsan bu eğitimlerle programcılığı öğrenemezsin. Sadece bir giriş yapmış olayım diyorsan o vakit böyle ücretli kurslara gerek yok, Internette binlerce hem de kaliteli ebook ve youtube da video var cogu ingilizce fakat türkçe de var. ücretli kurs dönemi bitti artık herkes herşeyi Internetten ücretsiz indirip çalışarak öğreniyor. Deneyim ise proje geliştirince ediniliyor ve onun kursu ve okulu zaten yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Programcılığı öğrenmek açısından soruyorsan bu eğitimlerle programcılığı öğrenemezsin. Sadece bir giriş yapmış olayım diyorsan o vakit böyle ücretli kurslara gerek yok, Internette binlerce hem de kaliteli ebook ve youtube da video var cogu ingilizce fakat türkçe de var. ücretli kurs dönemi bitti artık herkes herşeyi Internetten ücretsiz indirip çalışarak öğreniyor. Deneyim ise proje geliştirince ediniliyor ve onun kursu ve okulu zaten yok.
    Anladım hocam teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.