Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[BİLGİ] Ucuza gamepass ultimate almak isteyenler baksın
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet mevcut fakat key/gift bölümünde değil. Bende bu konuyla ilgili bilgi sahibi değildim az kalsın buradan live gold key alacaktım. Ne kadar çok kişi görürse faydalanır diye buraya bizzat yaptığım işlemlerle yazmak istedim.
-
Aktif aboneliğinizin olmaması gerekiyor ve direkt arayarak yapılmıyormuş. Önceden mediamarkt veya vatan üzerinden 12 aylık live gold kod alındıktan sonra kod hazır bi şekilde arayıp yaptırabiliyormuşsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 17 Mayıs 2021; 1:49:21 >______________________________
-
Evet arkadaşlar an itibariyle bu yöntemi fixlemişler.
20 mayıs 2021 Güncellemesi:
Bugün bir arkadaşım bu yöntemi kullanarak game pass aldı. Sanırım açık henüz bizim ülkede kapatılmamışç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 20 Mayıs 2021; 16:3:38 >______________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Evet mevcut fakat key/gift bölümünde değil. Bende bu konuyla ilgili bilgi sahibi değildim az kalsın buradan live gold key alacaktım. Ne kadar çok kişi görürse faydalanır diye buraya bizzat yaptığım işlemlerle yazmak istedim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X