Şimdi Ara

Bilgili arkadaşlar bir zahmet yardım, (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: simple as-f-word

Psu suz kasa alıp 900w ayrıca psu alsam ne dersiniz?

900 w gereksiz olur cf yapmayacaksanız size corsair 300r yeter ( psulu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

dostum, vatanbilgisayar'da her hafta sonu %25 indirim oluyor, haberin olsun.

bu yaptığım intel kasa, hafta sonu %25 indirim ile 2175 liraya denk geliyor ve gayet iyi bir sistem oldu
    başlıkta çoğu sisteme baktım, tavsiye etmem.

Bilgili arkadaşlar bir zahmet yardım,

Üstadımında dediği gibi...öneridiği sistem çok iyi..hafta sonu %25 indirimle çokta iyi fiyata gelebilir.

• simple as-f-word kullanıcısına yanıt
    overclock yapsanda yapmasanda, o bütçeye intel sistem olarak alabileceğin en performanslı kasadır

-4670k ya sağlam bi o.c. yapacak olsan, en kötüsünden hyper x212 soğutucu en iyisinden ise h110 sıvı soğutma gerekir.
    işlemcinin kendi fanıyla o.c. yapılsı risktir, yanarız.

edit: illa amd istersen, amd kasada yazarım sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 29 Ağustos 2013; 14:46:09 >
  • Hocam şimdi amd kasa alsam overclock yapmazsam biraz sepetlik olmuyor mu durum yani saçma?
    dostum, hayatında kaç kere bilgisayar kasası lafını duydun

-illa overclock yapacaksın diye bir şey yok, overclock yapmayacaksın diye intelin k serisini almayacaksın yada amd kasa yapmayacaksın diye bir durum da yok.
    o zaman sen kasa alma, ben de amd sistem kullanıyorum ve overclock yapmadım, başlıkta yaza tr_ilker_tr adlı arkadaşta intel 4670k kullanıyor daha 2-3 gün oldu onun sistemi alalı ama overclock yapmıyor.

hani illa intel yada amd sistem alınca overclock yapacaksın diye bir şey yok.
  • Anladım hocam demek istediğini.Aşağıdaki sisteme yorumun nedir?bjk_murat adlı arkadaşımız önerdi.

MSI
    Z87-G43 Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
    307 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    591 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    188 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    160 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    245 TL

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    574 TL

Toplam : 2065 TL

Bu paraya en iyi F/P intel budur.

bjk__murat

dostum murat, işini bilen bi adamdır, önerdiği sistemle aradaki tek fark kasa + ekran kartı

-eskiden ben de 7870xt öneriyordum fakat kendi arkadaşımda aldı yaklaşık 2 hafta önce ve sorun olduğunu ısınma sorunu olduğunu söyledi.
    internette araştırdım ve ısınma sorunu mevcutmuş ama kimisinde ise sorun yok, gayet rahat kullanıyor örnek olarak bjk_muratta o kartı kullanıyor ve bir sorunu yok.
    ama yine de riske de gerek yok.

ayrıca iki kart arasında çekirdek farkı var ve xt nin yapımında 79** serisini chipseti mevcut, xt daha ileri bi düzeyde karttır ve xt yi tavsiye ederim ama yine üstte yazdığım üzere, riske gerek yok bence, bazılrında sorun oluyor bazıları ise paşa paşa kullanıyor ben de daha anlamadım.

• Peki hocam ssd nedir,duyduğuma göre 10 kat daha hızlı falan dediler kıyaslar isek önerir misin,
    ssd denilen olay, şöyle özet geçeyim sana hdd yi çalışmasında yardımcı olan ve sistemi rahatladan, aktarım hızlarını arttıran veri yükleme depolama hızlarını arttırmaya yarayan hdd nin marifetli dostudur.

-oyunlara hızlı girersin
    -hızlı dosya transferi yaparsın
    -masaüstünde hızlı hareket edersin

göze batan hadiseleri bunlardır ama zaten 4670k işlemcili bi sistemin var eğer bütçen yoksa, ssd gereksiz.
    -yukarıda yazdıklarımı ilk duyduğunda cazip geliyor evet ama eğer paran varsa al, yoksa gerek bile yok
  • Bu arada K sız versiyonu almam daha mantıklı değil mi,dediğiniz gibi overclock yapmıcağım için 4670 olanı vardır sanırım?(Bilgim olmadığından soruyorum kusura bakmayın "k" ile olanlar overlock a daha yatkın olanlar diye duydum forumda)
    http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80646i54670-core-i5-4670-soket-1150-34ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=66046

k harfi ile ne sorunun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 29 Ağustos 2013; 21:23:36 >
  • quote:

Bu arada K sız versiyonu almam daha mantıklı değil mi,dediğiniz gibi overclock yapmıcağım için 4670 olanı vardır sanırım?(Bilgim olmadığından soruyorum kusura bakmayın "k" ile olanlar overlock a daha yatkın olanlar diye duydum forumda)

k demesi çarpan kilit açık demek oc yapmaya uygun yani
  • Murat ın önerdiği sisteme,sizin önerdiğiniz ekran kartını koysam ve kasa da 550w kalsa murat ın dediği gibi bir problem çıkar mı ?
    hiç bi sıkıntı olmaz
  • Tamam o zaman çok teşekkür ettim yorumların için,dediğim gibi yapıp bu hafta sonu kasayı alıyorum kısmetse.Bir sorun çıkarsa sana yolluyorum haberin olsun
    için rahat olsun, bi sorun olmaz
  • Kasayı 300r yap hddyi de seagate barracuda 1tb yap yeter fakat bütçen yoksa kasa sonraya kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anladım hocam demek istediğini.Aşağıdaki sisteme yorumun nedir?bjk_murat adlı arkadaşımız önerdi.

MSI
    307 TL

INTEL
    591 TL

GSKILL
    188 TL

SEAGATE
    160 TL

CORSAIR
    245 TL

SAPPHIRE
    574 TL

bjk__murat

Anakrt 321
    i7 4670 615 tl
    ramler 196 tl
    hdd 165 tl
    kasa 264 tl
    ekran akrtı 599 tl

Toplam = 2151 tl...

Listedeki fiyatların güncel hali..

• quote:

Anladım hocam demek istediğini.Aşağıdaki sisteme yorumun nedir?bjk_murat adlı arkadaşımız önerdi.

MSI
    307 TL

INTEL
    591 TL

GSKILL
    188 TL

SEAGATE
    160 TL

CORSAIR
    245 TL

SAPPHIRE
    574 TL

bjk__murat

Bu sistemi düşünmeden al derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.