Şimdi Ara

bilgili arkadaşlardan toplayacağım sisteme yorum alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir teknoloji sitesinin temmuz ayı sistem tavsiyesini toplamayı düşünüyorum masaüstü.. reklam olmasın ismini yazmayalım.. aşağıdaki sistem için öneriswi tavsiyesi olan varmı??bilgili arkadaşlardan toplayacağım sisteme yorum alabilirmiyim

• ben de ayni anakart ile ayni islemciyi yazmistim buraya ryzen 5 1600x yerine icinde sogutucusu da olan ryzen 5 1600 tavsiye edilmisti 3-4 kisi tarafindan ben aldim memnunum. asus gtx1060 6gb ile birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechnoPat mı o?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryzen 1600 alıp soğutucuyu çıkarın. Ramleri corsair vengeance lpx 3000 veya 3200 seçin. Kasayı phanteks p400s tge veya nzxt s340 elite seçebilirsiniz.

Eskiden baktığımda mortar arctic ile tomahawk aynı fiyattı. Hala öyle ise tomahawk seçilebilir.

• SeagateWD S kullanıcısına yanıt
    P küçük olcak. 90 yıl ban yedin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

P küçük olcak. 90 yıl ban yedin.

Hay Allah, unutmuşum Elmander Bey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeagateWD

TechnoPat mı o?

hocam iyi ki isim yazmıyayım dedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Elmander

Ryzen 1600 alıp soğutucuyu çıkarın. Ramleri corsair vengeance lpx 3000 veya 3200 seçin. Kasayı phanteks p400s tge veya nzxt s340 elite seçebilirsiniz.

Eskiden baktığımda mortar arctic ile tomahawk aynı fiyattı. Hala öyle ise tomahawk seçilebilir.

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim.. Ben bu pc toplama konusunda biraz cahilim.. Dahili soğutucusu olan bir işlemci ile harici soğutucu dan aldığımız soğutma performansını alabilecekmiyiz?

Ram'leri niçin değiştirdiniz hocam???

Bir de bir çok oyunun İntel için optimize edildiği , AMD için bir çok oyunun daha optimize edilmediği söyleniyor. Bu konuda ne diyorsunuz?
  • SSD ve HDD Tercihlerinde hangi marka daha iyidir arkadaşlar?? Bir çok yerde Western Digital ismini görüyorum.. Diğerleri ile bir olumsuzluk yaşayan varmı..
  • Wraith Spire oldukça güçlü bir soğutucu. İçiniz rahat olsun.

Ryzen yüksek frekanslı ram seviyor. Ciddi fark ediyor.

O sıkıntılar ilk başta vardı ama şimdi yok denecek kadar az. İntel için daha optimize olmasından daha normal bir şey yok. Kaby lake mimarisi Pentium III e dayanıyor. Pentium III 1999 çıkışlı. 99lular bu sene üniversiteye geçti. Yani oturmuş bir mimari var. Zen ise yepyeni bir mimari. Optimizasyona çok takılmayın. Çok fark etmezsiniz.

• up
  • Ryzen 1600 alin,

Sogutucuyu cikartin.

Bellekleri 3000 mhz olanlarla degistirin. Intelin aksine amd de bellek frekansi yukseldikce sistemin performansi artiyor. O nedenle yuksek frekans daha iyi.

Sisteminiz hazir. Bu aeada 1600e hizasirtma yapip 1600x haline getirmeyi unutmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 1 Ağustos 2017; 0:41:31 >
  • Adata s400 ve Samsung 850 evo su an en populer ssdler. Sectigin hdd ise benim kullandigim model ve oldukca performansli bende 2 tb var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 1 Ağustos 2017; 0:43:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.