Şimdi Ara

Bilgisayar açılırken gri ekran.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm, öncelikle kusuruma bakmayın. Mobilden fazla araştıramadım o yüzden konu açıyorum.

Sorunum şu;
    Bilgisayarım uyku modundaydı, mouse'a tıkladım açıldı karşıma ekran geldi tam oturdum sandalyeme ki bilgisayar mavi ekran verdi. Formattan sonraki ilk mavi ekranımdı bu. Kapandı bilgisayar. Açmayı denedim, anakart resmi geliyor daha sonrasında format cd si takılı ve ilk olarak cdyi okuyor o sebeple karşıma "cd den ön yükleme için bir tuşa basın" yazısı geliyor. Bu ekranıda geçtikten sonra gri ekranda kalıyor. Biraz bekleyince ekranda az miktarda renkli renkli noktalar görmeye başlıyorum. Dedim format atılcakmı acaba diye fakat cd den ön yükleme yapmak için bir tuşa bastığımda orada takılıp kalıyor. Bios ayarlarına vs. Girebiliyorum. Yardımlarını bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler.

Önemli not: bilgisayarımda iş dosyalarım bulunmakta. Önemli dosyalar, inşallah sorun harddisk değildir. Harddiskse bile kurtarılabilme imkanı var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mlhcnshn

Selamun aleyküm, öncelikle kusuruma bakmayın. Mobilden fazla araştıramadım o yüzden konu açıyorum.

Sorunum şu;
    Bilgisayarım uyku modundaydı, mouse'a tıkladım açıldı karşıma ekran geldi tam oturdum sandalyeme ki bilgisayar mavi ekran verdi. Formattan sonraki ilk mavi ekranımdı bu. Kapandı bilgisayar. Açmayı denedim, anakart resmi geliyor daha sonrasında format cd si takılı ve ilk olarak cdyi okuyor o sebeple karşıma "cd den ön yükleme için bir tuşa basın" yazısı geliyor. Bu ekranıda geçtikten sonra gri ekranda kalıyor. Biraz bekleyince ekranda az miktarda renkli renkli noktalar görmeye başlıyorum. Dedim format atılcakmı acaba diye fakat cd den ön yükleme yapmak için bir tuşa bastığımda orada takılıp kalıyor. Bios ayarlarına vs. Girebiliyorum. Yardımlarını bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler.

Önemli not: bilgisayarımda iş dosyalarım bulunmakta. Önemli dosyalar, inşallah sorun harddisk değildir. Harddiskse bile kurtarılabilme imkanı var mıdır?

Format CDsini değiştir veya DVDROM slotlarını kontrol et veya HDD bağlantılarına bak

• Ekrandaki renkli noktalar, çizgiler ekran kartı arızası gibi görünüyor.
  • Bilgisayarcıya götürdüm hard disk arızası dedi ve yenisini taktım sorun düzeldi. Cevaplar için teşekkürler keşke başka yöntemle çözülebilseydi yüzlerce dosya gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard diskteki dosyalar kurtarılabilir. Bunun için internette programlar var. Daha önce bir kere yaptım ama programın adını unuttum internette araştırma yaparsan bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.