Şimdi Ara

Bilgisayar açılıyor ve 5 sn sonra kapanıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
64.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zeki1981

bir kişi de benim fikrimi söylememiş be büyük ihtimalle bundan hocam anakartın kasadan şase alıyor anakartı kasadan ayır öyle dene

çok emin konuşmussun hocam
  • başka seçenek bence şase olayıda degil anakart arızalı power supply degil yalnız

• Arkadaşlar Anakart Zahten Şase Alır Problemin Power supply Değiştir Düzelir Uğraşma NBaşka Bişiyle
  • Hiç kendini yorma ben burdaki tavsiyelerin hepsini denedim fazlasını da denedim neler denemedim yine çözülmedi.. Sonuçta sorun anakartın yanan kondansatörlerinde çıktı. Bazı bilgisayarcılar tamir edebiliyor. Tamir yapan bilgisayarcı varsa göster. Anakartın garantisi varsa ne güzel... :)
  • Sorunu çözdüğüm zaman buraya yazarım.Hepinize teşekkürler...
  • Power Supply'ı yeniledim.Sorun çözüldü.Mesaj yazan herkese teşekkürler
  • :D sevindim Yardımcı olabildiysem
  • merhaba

ayni sorun bende de var malesef fakat benim ki pc degil notebook. asus A6000 kullaniyorum power tusuna bastiktan 2 sn sonra laptop kapaniyor. pili cikarip acmaya calistim sorun devam etti. adaptoru sokup calistirincada ayni. bendeki problem yukardaki ile ayni ama bu sefer cihaz laptop nasil cozebilirim

yardimci olursaniz minnettar olurum
    selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquanz -- 6 Kasım 2008; 1:30:36 >
  • usta laptopu garantiye götürmekten başka birsey demek gelmiyor içimden. güzelde bi makina elleme bence
  • arkadaslar aynı sorun bendede var benimkide leptap 5 saniye sonra kapanıyor acaba sorun nedir işlemci yada anakart
    görüntü hic gelmiyorrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimoglu48

Power Supply'ı yeniledim.Sorun çözüldü.Mesaj yazan herkese teşekkürler

Merhaba ben haf 912 kasa kullanıyorum ve aynı sorun bende de var. Bilgisayar açılıyor 5 sn sonra kapanıyor. Ekranda hiçbir görüntü olmuyor.Biz fişi çekmesek hep böyle devam ediyor. Yardımcı olabilir misin? Teşekkürler
  • arkadaşlar inanmıcaksınız ama aynı sorun bende de var buna inanıcağınızı biliyorum ama inanmıcağınız kısım yaklaşık bilgisayarın power düğmesine 50 kere bastım bazılarında ilk 5 saniyede bazısında 30 saniyesinde bazısında 1 saniyede kapandı bir kere masa üstü geldi ve bilgisayar normal çalıştı hemen derecelere baktım hepsinin derecesi 45 sonra stres testine soktum bilgisayarı cpu ram ekrankartı hdd baaya çalıştı hiç bir sıkıntı yok bi 8 saat çalıştı sonra işim bitti kapattım sabah yine açmaya çalıştım aynı şey tekrarladı şuanda tam 105 inci power düğmesine bastım 4 kere masaüstü geldi kapandı diğerleri daha biostaken kapandı bu sonuncu powera bastıgımda masaüstü geldi ve kapanmadı şuanda oyun dahi oynuyom pc kapanmıyor ama bilgisayarı kapatsam ve yeniden açmaya çalışsam hiçbir şekillde açılmıcak eminim ne yapmam gerekiyor sizce
  • Benim Pc de artık 2 saniye gibi çalışıyor sonra stop ediyor komple. önceleri arkadaki power düğmesini açıp kapatıyor prizi çıkarıp takıyordum düzeliyor çalışıyordu şimdi windows açılamıyor. önceleri pc açma düğmesi düğmesi sinyal gibi yanıp sönüyordu şimdi hiç yanmıyor. fakat kasa sacına dokununca elektriği hafiften hissediyorum.
  • Power supply değiştir o şekilde açmayı dene, açılmassa anakartta sorun olabilir bir kaç yıl önce yaşadığım sorunlardan birisi bu.
  • benim power 360w idi 3ghz amd çift çekirdek işlemci taktım, ekran kartım radeon 4670 512 mb vatan pc ye sordum 500w power gerekir dedi 350w power yetmez mi?
  • öncelikle power supply markası çok önemli . ama her durumda 360 w az gibi çalıştırsa bile ilerde sorun yaratabilir.
  • Anakarta fazladan ayak takmak (Vida deliği olmayan yere ayak takmak yani şase olayı) bende rastgele reset problemine neden olmuştu. Bilgisayar bir süre çalışıyordu sonra reseti basıyordu kendi kendine. Ayaklardan fazla olanı çıkartınca sorun düzelmişti. Bunun onunla ilgili birşey olduğunu pek sanmıyorum ama yinede bir kontrol edin anakarta değen metal birşey var mı diye. PSU ya da pek ihtimal vermem. Önce Anakart değilse PSU dandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 25 Eylül 2014; 21:24:58 >
  • Hocam ayni problem bendede oldu anakarta degen bir tane sase var ama vida noktasina degiyor orayi vidalayamadim tam orta degil bunun disinda psu felan da var 500w windows baslatiliyordan sonra restart atiyir bir daha actim bu sefer anakartin acilma ekranin da 2sn de atiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piranateknikservis -- 14 Mart 2017; 11:29:32 >
  • kondansatorlere baktın mı patlayanlar olabilir.elektronikçilerde bulunur yenileri bi lehim işine bakar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.