Bilgisayarımı yaklaşık 1 ay one almış bulunmaktayim ozellikleri
Gigabyte ud3r p55 ana kart intel i7 860 islemci teamxtreme ram 4gb sapphire 4890 vapor-x
Gecen gun elektirikler gitti geldi ve bilgisayar acılmadı yani bilgisayara elektirik geliyordu (fanlar filan calışıyordu ve ramlarin orda genelde 4 kırmızı ışık yanıyordu) klayve monitorde tık yoktu. 2 saat boyunca aymayı denedim olmadı. sonra yattım uyudum sabah bir daha denedigimde 2. denememde açıldı bunun nedeni ne olabilir . birde bu elektiriklerin gidip gelmesi beni işkillendirdi ve bir UPS almaya karar verdim 200 ytl civari bir ups almak istiyorum en azindan elektirk gidip gelmesinden etkilenmemek ve elektrik gidince isimi bitirip kapatacak kadar zamana sahip olmak icin , Bir marka ve model onerirseniz sevinirim
öncelikle sorunun nerde olduğunu anlaman lazım bence, eğer ki psu hafif arızalandıysa bile bunu bilmende fayda var. ups konusunda da uzman değilim ama yakın zamanda biraz araştırma yapmıştım, bahsettiğin durum için çok basit bir ups işini görecektir 200tl oldukça yüksek bir rakam, şuna göz atabilirsin: http://www.hepsiburada.com/powercom-bnt-600ap-ups/productDetails.aspx?categoryid=36&productid=bd15574