Şimdi Ara

bilgisayar açılmama sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anakarta takılan kabloları söküp yeniden tak. Ram çıkar anakarta taktıgın kısımdaki altın sarısı olan yerini sil ram slotuna toz kaçmışta olabilir peçeteyle biraz sil. Başka bi Güç kaynagı ile dene. Pek işe yaramaz ama onboard ekran kartı varsa anakartında görüntü kablosunu bide ona takıp bak. eger onboard varsa hariciyi söküp dene.
  • Iyi gunler arkadaslar.PC yi acinca bip sesi geliyorsa fanlar calisiyorsa, ışıklar yaniyosa ancak ekranda NO SIGNAL yazisi geliyorsa ve windows baslama ekrani gelmeden pc 15-20 saniye sonra yeniden basliyorsa bu sorun statik elektriklenmeden kaynakli.bu sorun bikac kere basima geldi.pc bir kac gun acilmadi.pc yi bilgisayar tamircisine goturdum ertesi gun almaya gittigmde pc de ariza yok dendi calisiyor dendi.eve getirdm calisiyodu.son arizasinda yukarida dedigm gibi kasa calisiyor, ariza sesi falan yok ama sadece no signal deyip ekran gelmiyordu.baska bir power taktim yine calismadi.islemci ram ekran karti saglamdi.hepsini cikarttm anakarttan.power den gelen tum kablolari cikarip hafif nemli bezle anakart ve diger parcalarin uzerinden gezdirdim.pc yi tekrar topladim.eskisi gibi calisti.eger ram islemci anakart power saglamsa genelde statik elektriklenme pc nin acilmamasina sebep oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.