Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar, yaklaşık 1 haftadır pc geç açılıyordu, power tuşuna bastığımda bi 2 dk falan bekledikten sonra "bip" sesi geliyor ve sistem çalışıyordu, dün ise pc'yi açtığımda, sistem çalışıyor, parçalar çalışıyor, ama "bip" sesi gelmiyor ve sistem açılmıyor.

Bu sorun neden kaynaklı olabilir, hdd'yi başka bir sistemde denedim çalışıyor, acaba sorun ne ?

Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...

• Güncel..
  • SorteJ S kullanıcısına yanıt
    Tam olarak sorunu bu şekilde söyleyemem ama bip gelmiyorsa mesela benim anakartta bip gelmeyince ekran gelmiyor ram slotlarını temizle ramleri temizle ekran kartı slotunu temizle yeniden tak sorun çözülmezse anakartın üstünde bios pili var bilgisayarı fişten çek pili çıkar 10 sn bekle tekrar tak ve çalıştır. Normalde bir arıza varsa eğer 1 den fazla bip sesi çıkar çıkmıyorsa sadece dediğim sorunlar olabilir.
  • Hmm. Dediğim gibi, hiç bir ses çıkmıyor. Sistem çalışıyor, ama açılmıyor, bip sesi gelmiyor, ve power tuşuna tekrar basılı tutuyorum, sistemi kapatmıyor, yani açıldıktan sonra sanki takılıyor gibi..

@hd4650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorteJ -- 27 Ağustos 2013; 9:56:44 >
  • SorteJ S kullanıcısına yanıt
    Dediğim şeyler iyaparsanız düzelme şansı %80 olduğunu düşünüyorum.
  • Tamam, şu anda evde değilim, gittiğimde denerim, yarın size haberdar ederim durumdan..

@hd4650
  • Power'ı değiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.