Şimdi Ara

Bilgisayar Acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar sorunum bilgisayarin acilmamasi.simdi soyle aciklayayim bundan 2 hafta once mcafee virus programim guncelleme yapti simdi yeniden baslat cenegini sectim ve bilgisayar geri acilmadi hos geldiniz yazisina bir turlu gecmedi ve siyah ekranda kaldi.reset atip guvenli moddan geri yukleme yapip kurtulmustum bu sorundan ancak ayni sorun bugun yeniden oldu.minecraft serveri kurdum hamachiden ve arkadasimla birlikte oynamaya basladik oynarken server hata verdi virus programi guncelleme yapti yeniden baslattim ve bilgisayar yine acilmadi bu defa guvenli mod secenegi dahi gelmedi windows dosyalarini yukle secenegi geldi onu sectim hata aradi en sonunda geri yukleme secenegi geldi sectim duzeldi uzerinden 6-7 saat gecti yine oldu oynarken modemin isiklari acik olmasina ragmen internet gitti bilgisayarda sonra ben kapattim bilgisayari yine acilmadi ve bu defa windows dosyalarini yukle seceneginden geri yuklemeyi secmeme ragmen 10-15 dakikadir hic bir sey olmuyor.ne yapmam gerekiyor arkadaslar yardim ederseniz sevinirim.sistemim windows7 ultimate.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• simdi acildi bilgisayar geri yukleme islemi tamamlandi acaba sorun neden kaynaklaniyo olabilir ki hamachi mi sorun yaratiyor.geri yukleme noktasi olustur dedigimde direk hamachiyi kurdugum saati seciyo.sizce sorun bu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    11 ay önce açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.