Şimdi Ara

Bilgisayar Acilmiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni anakart-ram-islemci aldim hepsini yerlestirdim pc acilio ama *windows aciliyor* ekrani acilinca bir anda restart atiyor neden kaynakliyordur??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci termal macununun sürüldüğünden ve fan ızgarasının anakarta tam oturduğundan emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

İşlemci termal macununun sürüldüğünden ve fan ızgarasının anakarta tam oturduğundan emin misin?

Evet eminim biosta hersey calisio windows aciliyo derken bi anda restart cekiyo acaba psu dan olabilir mi???

• lutfen bi yardim edin??

• quote:

Orijinalden alıntı: Crytalha97

Arkadaslar yeni anakart-ram-islemci aldim hepsini yerlestirdim pc acilio ama *windows aciliyor* ekrani acilinca bir anda restart atiyor neden kaynakliyordur??

Yeni anakart aldım demişsiniz,yeni format attınızmı,eğer atmadan eski hdd takıp kullanayım diyorsanız sonuç normal sıfır yani yeniden işletim sistemini kurmalısınız başka çaresi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

quote:

Arkadaslar yeni anakart-ram-islemci aldim hepsini yerlestirdim pc acilio ama *windows aciliyor* ekrani acilinca bir anda restart atiyor neden kaynakliyordur??

Yeni anakart aldım demişsiniz,yeni format attınızmı,eğer atmadan eski hdd takıp kullanayım diyorsanız sonuç normal sıfır yani yeniden işletim sistemini kurmalısınız başka çaresi yok.

Yani hdd yeniden windows kurunca caliscak yani psu alakasi yok ole mi??

• quote:

quote:

quote:

Eğer dediğim gibi eski kullandığınız hdd açılmıyor diyorsanız,sorununuz yeni windows yükleyince ortadan kalkar bunu söylerken anakartı değiştirdiğinizi varsayıyorum (yani eski anakartın birebir aldıysanız sorunu farklı yerde arayın) Aynı şeylerle ben çok uğraştım başka bilgisayarda çalışan hdd söküp bir diğerinde açmaya çalışırdım orada formatlar tekrar ötekine takmak istediğimde sorun yaşayıp dururdum,kaç hdd pert ettim sayısını hatırlamıyorum...

Dediğim gibi yeni anakartınıza düzgün bir format atın güle güle kullanın Hatta ekran kartı değişikliğinde bile format önerilir bilginize kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    12 ay önce açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer dediğim gibi eski kullandığınız hdd açılmıyor diyorsanız,sorununuz yeni windows yükleyince ortadan kalkar bunu söylerken anakartı değiştirdiğinizi varsayıyorum (yani eski anakartın birebir aldıysanız sorunu farklı yerde arayın) Aynı şeylerle ben çok uğraştım başka bilgisayarda çalışan hdd söküp bir diğerinde açmaya çalışırdım orada formatlar tekrar ötekine takmak istediğimde sorun yaşayıp dururdum,kaç hdd pert ettim sayısını hatırlamıyorum...

Dediğim gibi yeni anakartınıza düzgün bir format atın güle güle kullanın Hatta ekran kartı değişikliğinde bile format önerilir bilginize kolay gelsin.

Hdd format aticam cok saolasin kardesim :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.