ARKADAŞLAR BU AY İÇİNDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BİLGİSAYAR CASPER PEK EMİN OLAMADIM LÜTFEN Bİ BAKIN ALAYIM MI AĞIR OYUN YÜKLEMEM GT5 FİLAN PS3 DE VAR BİTEK LOL İLE FM SERİLERİNİ YÜKLERİM BİLGİSAYAR CASPER PEK EMİN OLAMADIM GÖRÜŞLERİNİZİ MERAK EDİYORUM ÖZELLİKLER Üretim YeriTürkiye Kullanım TipiDizüstü İşlemci ÜreticisiIntel® İşlemci ModeliCore™ i5 İşlemci Numarası4200M İşlemci Hızı2,5 Ghz İşlemci Hızı-HızlandırılmışMax.turbo ile 3.1 GHz Ekran Boyutu15,6" Ekran Çözünürlüğü1366 x 768 px Bellek TürüDDR3 Bellek4 GB Bellek Hızı1333 MHz Sabit Disk TipiSATA Disk Kapasitesi500 GB SSD Disk KapasitesiHayır/Yok Ekran Kartı Belleği2 GB Disk Dönüş Hızı5400 rpm İşletim SistemiWindows 8 Ağırlık2,6 kg Ön Bellek (L2 Cache)3 MB Ekran KartıNvdia GeForce GT 740M Kart YuvalarıMultimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD) Ekran Kartı TürüPaylaşımsız Max. Bellek Desteği16 GB Optik MedyaDVD±RW DL Kablolu AğEthernet 10/100/1000 3G ModemHayır/Yok KlavyeTürkçe Q FirewireEvet/Var Wireles BağlantıEvet/Var Kablosuz Ağ Tipi802.11b/g/n KameraEvet/Var Bluetooth4.0 HDMI PortEvet/Var VGA BağlantısıEvet/Var Usb Girişi4 Adet Usb Gömme Hoparlör Sayısı2 Adet Hoparlör Usb Hızı3.0 Usb Hızı Mikrofon Giriş FişiEvet/Var Hoparlör/Kulaklık Çıkış FişiEvet/Var Parmak İzi OkuyucuHayır/Yok Pil Süresi1 - 4 Saat Boyutlar (GxDxY)380 x 258 x 28 mm RenkSiyah Pil Hücre Sayısı6 Hücreli Pil FİYAT İSE 1469 SİZCE ALIYIM MI
ALTERNETİF OLARAK DA BUNU DÜŞÜNÜYORUM MARKASI DELL ÖZELLİKLERİ Üretim YeriÇin Kullanım TipiDizüstü İşlemci ÜreticisiIntel® İşlemci ModeliCore™ i5 İşlemci Numarası5200U İşlemci Hızı2,2 Ghz İşlemci Hızı-HızlandırılmışMax. turbo ile 2,7 Ekran Boyutu15,6" Bellek TürüDDR3 Ekran Çözünürlüğü1366 x 768 px Bellek4 GB Bellek Hızı1600 MHz Sabit Disk TipiSATA Disk Kapasitesi500 GB SSD Disk KapasitesiHayır/Yok Ekran Kartı Belleği2 GB Disk Dönüş Hızı5400 rpm İşletim SistemiWindows 8 Ağırlık2,4 kg Ön Bellek (L2 Cache)3 MB Ekran KartıNvidia GeForce 820M Kart YuvalarıMicro SD, Multimedia Kart (MMC), Secure Digital Kart (SD) Ekran Kartı TürüPaylaşımsız Optik MedyaDVD±RW DL Max. Bellek Desteği4 GB Kablolu AğEthernet 10/100 3G ModemHayır/Yok KlavyeTürkçe Q FirewireHayır/Yok Wireles BağlantıEvet/Var Kablosuz Ağ Tipi802.11b/g/n KameraEvet/Var Bluetooth4.0 HDMI PortEvet/Var VGA BağlantısıHayır/Yok Gömme Hoparlör Sayısı2 Adet Hoparlör Usb Girişi3 Adet Usb Usb Hızı2.0 Usb Hızı Mikrofon Giriş FişiEvet/Var Hoparlör/Kulaklık Çıkış FişiEvet/Var Parmak İzi OkuyucuHayır/Yok Pil Süresi1 - 4 Saat RenkSiyah Pil Hücre Sayısı4 Hücreli Pil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme